oyun yüklerken böyle bir hata alıyorum crc error:The file c:\program files\xxx\xxx\xxx\xxx doesn't match the file in the setup's. cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted ; contact yoursoft ware xxx ler oyunun kurulacağı klasörler.Daha önce yüklediğim bir oyunu bile kurarken hata alıyorum hatanın nedeni nedir nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz şimdiden tşkler
Oyun yüklerken Crc hatası Alıyorum
oyunu internetten indirdiysen partlarda problem var.install ederken kullanılan bazı dosyalar eksik....problemli partları tekrar indireceksin.
yok direk dvdden oyun kuruyorsan dvddeki dosyalardan eksik dosya var demektir. başka bir dvd ile install yapacaksın....
ewt oyunları dvdden kuruyorum fakat daha önce kurduğum oyunlar şimdi kurulmuyor.Sorun dvd okuyucudan dan mıdır
k3vinewt oyunları dvdden kuruyorum fakat daha önce kurduğum oyunlar şimdi kurulmuyor.Sorun dvd okuyucudan dan mıdıoyunu başka bir bilgisayara kurmayı dene.o bilgisayardada aynı hatayı veriyorsa hata dvddedir.yok başka bilgisayarda hata vermeden kurulum yapabiliyorsan dvd okuyucuda problem vardır....
Birde tüm dvd yi pc'ye at kopyala yani, setupu öyle çalıştırmayı dene en azından dvd yi okumakla 1 kez zamn harcayarak sorunun nerede olduğunu görebilirsin , demek istediğim sorun devam ederse,oyun dvd ye eksik yazılmış,yazılırken hatalar olmuş olabilir.okuma hatası oluşuyor olabilir...
dvd deki dosyaları bilgisayara kopyalıyorum öyle kuruyorum yine hata alıyorum başka bir biligsayarda kuruyorum kuruluyor.Laptop u garantiye gönderecem hatanın ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorum dediğin gibi dvd okuyucuda sorun var o zmn
Bendede o sorun vardı ram arızalıymış (ilginç gelebilir :D ) ram i çıkarttım başka ram taktım sorunum çözüldü +dosya bozuk olduğundan da olabilir ama beni çok uğraştırmıştı ram in arızalı olduğunu bulana kadar delirdim :D
%80 oranla ram in bozuk bütün cab dosyalrında hata veriyodu bende!! dediklerimi dikkate al yoksa çok uğraşırsın
k3vinoyun yüklerken böyle bir hata alıyorum crc error:The file c:\program files\xxx\xxx\xxx\xxx doesn't match the file in the setup's. cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted ; contact yoursoft ware xxx ler oyunun kurulacağı klasörler.Daha önce yüklediğim bir oyunu bile kurarken hata alıyorum hatanın nedeni nedir nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz şimdiden tşOyunları internetten mi indirdin? Öyleyse, dosyları dvd'ye kopyalayarak değil, ISO vb. dosyalarını Daemon Tools ile çalıştırman gerekiyor, yoksa bu hatayı alırsın.
Diğer bir ihtimal, Bilgisayarına, yeni yüklediğin bir oyunla kopya koruma programı yüklenmiş olabilir StarForce gibi, güncel bir sürümdür, ve cdlerin kopya olduğunu anlayabilir.
Son ihtimal de, DVD sürücün bozuktur.
Oyunu sabit diskine kopyala, daha sonra kur
alcohol programı ile kopyalamanızı tavsiye ederim.