ARKADAŞLAR COMMANDOS STRİKE FORCE OYUNUNA HİLE KODU NASIL GİRİLİR?BİLEN OLURSA BANA LÜTFEN YANITLASIN.[V]
OYUNA HİLE KODU NASIL GİRİLİR?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Trainer ı kullanmak.Sana bir kısayol olusturacak oyunu acmadan bu kısayolu calıstırma bilgisayar sapıtabilir.Oyunu ac oyna gir oynamaya basla sonra alt+tab yada win tusuna bas yada ctrl+esc gibi kombinasyonlar ile windows ortamına don ve kısayolu calıstır.Seni kucuk sevimli bir pencere gelir.Burda sana belirtir su tusa basarsan olumsuz olursun (god mode) suna basarsan sınırsız cephane (no ammo yada full ammo dur) bunun haricinde dusmanlar seni gormemesini saglayan bir hile vardır.Bunlardan istedigini calıstırıp oyna tekrar doneceksin.Bu kadar.
Bu arada oynun hile kodlarını bende bulamadım sen bulduysan buraya yazsana merak ettim.Oyunun hileleri bu oyun sierra nin soruce motorunu kullanıyorsa bir tusunun yanında ki é tusuna basarsın onune konsol gelir yok gelmiyorsa oyunun kısayoluna sag tıklar hedef klasaor kısmında "c:/prg files/hödö/dödö" +sv_console 1 yazarsın komut satırı acılır bunun haricinde oyunlarda baska direk olarak klavyeye yazarsın ps den cevrilen oyunlarda option ın icinde hileleri girmen icin cheat diye bir yer vardır bunun haricinde ctrl+alt+shift+ bi tustu unuttum bastıktan sonra gelen ekrana yazılır.Eski commondoslarda bu boyleydi.Eger sifreler elinde ise buraya yaz bende sana bu kısa yolu veriyim :)
Söz
lazrailefsanesi ben trainer dosyasını indirdim.
sonra içine girdimçalıştırdım
sonra bana şu şekilde bir ekran geldi: shift-f1
shift-f2
shift-f3
shift-f4
shift-f5
ABOUT
ama ben bişey anlamadım.yorumlarsan iyi edersin.
arkadaşlar trainer indirdim ama birinin bana bunu nasıl aktif hale getireceğimi anlatması lazım."internette yazan anlatımı getirmeyin.kendiniz anlatın"
Şimdi şöyle internette ki anlatım gibi.Oyunu çalıştır sonra windows a dönüp bu programi (trainer) calıstırıp oyna geri dön.Şİmdi Shift+F1 e basınca bir hile aktif olacak bir daha basarsan iptal olacak.Ne oldukları about yazan kısımda anlatıyordur yoksa deneme yanılma bulacaksın.Böyle olmuyorsa win ortamında programı calıstırdıktan sonra bu kombinasyonları yapıp oyuna döneceksin.
Yada Shift+ - (sıfır rakamının iki sagıdanki) + F2,3,4 seklinde olacaktır.Önemli olan oyunu calıstırdıktan sonra bu programi calıstırman.