Beyler öncelikle bu konuyu buraya açmamın sebebi ben bu forumda çok fazla vakit geçiriyorum fakat profesyonel bir bilgim olmadığı için basitçe 1 2 yardımcı yorum yapabiliyorum ama oyuncu ekipmanları ile alakalı senelerdir fazlasıyla araştırma yapıyorum. ve bu forum altında açılan her 50 kodudan 49 tanesi arkadaşların oyun bilgisayarı üzerine açtığı konular oluyor. Şimdi herkes biliyorki bilgisayarın donanımı çok önemli oyunlar için ama profesyonel oyuncular da asla ekipmansız oyunlar oynamaz o yüzden böyle bir konu açmak istedim Benim şuanki sistemim
Razer Blackwidow Ultimate Klavye
Logitech g500 Mouse
Razer Sphex MousePad
Kulaklık Yok :(
Ben öncelikle kulaklık almak istiyorum sistemime mousem ve mouse padinde hiç memnun değilim ama öncelik kulaklık çok aşırı para vermek gibi bir niyetim yok 2 gündür araştırıyorum Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha hakkında çok aşırı güzel yorumlar var ama parça kalitesi adına çok kötü şeyler yazıyorlar şuan hayalimdeki sistem
Razer Blackwidow ultimate
Razer Mamba
SteelSeries Qck
SteelSeries siberia v2
fakat bu kadar para vermek istemiyorum o yüzden 100 TL civarı kulaklık arıyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi