Oyuncunun HDTV rehberi

CHIP Online
01-06-2008, 16:53   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bilgisayar veya konsolunuz için performanslı bir HDTV mi arıyorsunuz? O zaman bunları bilmelisiniz.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Oyuncunun-HDTV-rehberi_7157.html

Resimlerle: Futbol keyfini artıracak plazma ve LCD TV'ler

Yeni nesil konsol savaşları bambaşka bir boyutta tam gaz devam ediyor. Hangi sistemi alacağınıza karar vermiş olsanız bile iş sadece konsolu edinmekle bitmiyor. Yeni nesil konsolların en büyük nimeti görsellik elbette. Bu nimetten faydalanabilmek için iyi bir de televizyona ihtiyacımız var. El yakan konsol fiyatlarının yanına bir de HDTV fiyatı eklenince alıcıların gözü korkuyor. Gözünü karartan alıcılar ise onlarca marka ve modelin arasında seçim yapmakta zorlanıyor.

Seçim yapabileceğimiz ürün yelpazesinin geniş olması elbette iyi bir şey. Tasarım ve boyut gibi kişisel beğenimize kalmış özellikler sorun değil. Asıl soru tanıtımlarda tam olarak verilmeyen ya da broşürlere küçük harflerle yazılan özellikler ile ilgili. Aldığınız yeni televizyon gerçek Full HD olmayabilir. CHIP Online'ın önerilerine kulak verin, ne kesenize ne de oyun zevkinize zarar gelmesin.

Küçük bir de not: Burada "Plazma mı, LCD mi?" tartışmasına girmeyeceğiz. Yazıda bahsi geçen tüm bilgiler hem plazma, hem de LCD teknolojileri için geçerlidir. Hangi teknolojiyi seçeceğiniz tamamen size kalmış. LCD ve Plazma arasındaki seçiminizi ise buradaki makalemizden yardım alarak yapabilirsiniz.


Tüm konu: Oyuncunun HDTV rehberi

Resimlerle: Futbol keyfini artıracak plazma ve LCD TV'ler


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Oyun tutkunları için en doğru televizyon markası ve modeli hangisi?