İyi günler beyler. Bu sorunum 1.5 haftadır var. Battlefield 3 oynarken aniden FPS 11-12'lere iniyor . Sorun CPU'danmış . Kullanımı 1 dakikalığına %100 oluyor ardından %50'lere iniyor. Firefox'dandır sanıyordum kapatıp deniyorum gene aynı . Forumlarda virüstendir diyolar Avast ile tarattım sistem temiz. Yardımcı olursanız sevinirim ancak bu konu hakkında bilgisi olmayan 15-16 yaş grubu gençler boş yere yorum atmazlarsa sevinirim.
Yazmayı unutmuşum . AMD FX-4100 - 4 GB DDR3 - O.C HD7850 sistem bu beyler.
Oyunda CPU Kullanımı Çıldırıyor.
öncelikle windows 7 ultimeten orjinal mi.Yani para verip satın aldın mı yoksa crakledin mi.
Sonra Windows 7 görev yöneticisini aç işlemcinin oldugu bölüme tıkla en çok işlemci kullan şeylerin bize fotografını çek göster.
Teknik yardım istersen team wiew kur uzaktan bakayım.(başkada yardımcı olamam)
işlemcin yüzde yüz iken gönderdiğin resmin en altta -tüm kullanıcıların işlemlerini göster- kutusunu doldur. yoksa çalışan exe yi göremeyebilirsin.
ayrıca pc nde casus yazılım var zannedersem.
Sorun windows da muhtemelen windows serverları seni tespit etmişler format atman gerekli.
normal garip giden bişey yok cpu 100 olsa ne olmasa ne 2 .si 7850 ekran kartını gözünde fazla büyütme bf3 ü oynattığına bile şüBiz bu dorumlarda gt210 ile bf3 gta4 akıcı oynadığını anlatanları gördük. 7850 gamer karttır neyini beğenmedin.Konuya gelirsek arkadaş yanlış anlamış sorun yokken ekran alıntısı yapmış işlemci dediğin gibi %100 olunca bellek değil cpu seçerek ekran alıntısı koy.
Malwarebytes ile tam tarama yap ayrıca avast nedir.
İyi günler beyler. Bu sorunum 1.5 haftadır var. Battlefield 3 oynarken aniden FPS 11-12'lere iniyor . Sorun CPU'danmış . Kullanımı 1 dakikalığına %100 oluyor ardından %50'lere iniyor. Firefox'dandır sanıyordum kapatıp deniyorum gene aynı . Forumlarda virüstendir diyolar Avast ile tarattım sistem temiz. Yardımcı olursanız sevinirim ancak bu konu hakkında bilgisi olmayan 15-16 yaş grubu gençler boş yere yorum atmazlarsa sevinirim.
Yazmayı unutmuşum . AMD FX-4100 - 4 GB DDR3 - O.C HD7850 sistem bu beyler.