Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilecek arkadaşlardan yanıt bekliyorum
1 hafta önce 1 pc aldım özellikleri aşağıdadır ve oyun oynarken call of duty 7 medal of honor gta4 sniper gibi ve aynı kapasitede oyunlarda pc ekranım donuyor ve crtl+alt+del işlemiyor hiçbirşey işlemiyor ya kahverengi kare kare yada siyah ekran cıkıyor halbuki pc bu oyunu kaldırabilecek kapasitede diye düşünüyorum onca parayı boşuna vermiş olmaktan korkuyorum birde eğer arttırmam gereken özellikleri varsa yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
Pc ve Özellikleri
İntel core i5-650 3.20 ghz 4 mb intel akıllı bellek
windows 7 ,intel chipset anakart
4gb 1333 mhz ddr3 bellek
500 gb sata harddisk
2 gb atihdg4670 ekran kartı (1gb ayrılmış bellek)
SAYGILARIMLA
Oyunda Donma
- 1
- 2
yok güncelleme falan yapmadım yapmalımıyım?
aslında oyun oynarken titreme donma dahi yok bir anda tık gidiyor ekran ?
anakarttan olabilir bi anda ekran kararıyorsa bi ara bendede yapıyordu eğer aynı yerde değil farklı yerlerde yapıyorsa anakart olma olasılığı var ben anakartı değiştirdim sorun düzeldi ama sende başka bişeydende yapıyor olabilir sistem o oyunları ezer geçer ben bundan düşükle oynuyorum o oyunları ben beowulf oynuyordum tak ekran simsiyah oluyordu pcyi resetlemek zorunda kalıyordum pc bewulfu ezmesi lazımken ekran kapanıyodu sendede bi uyumsuzluk olabilir anakartta.bide bende bütün oyunlarda yapmıştı bi kere tam oyuna giriyorum bi bölüm geçiyorum tak sim siyah ekran pcciye götürdüm meğer anakart uçmuş değiştirdik sorun düzeldi sende farklı bişeyde olabilir nerden aldıysan götür bi baksınlar parayı ağaçtanmı topluyoruz değilmi...benim fikrim budur
Driver'ı güncelle bende aynı sorunu yaşıyordum.Diriver güncelledim oldu bitti. :D
teşekkür ederim bi driver güncellemesi yaptıktan sonra deneyeceğim olmazsa arkadaşımızın dediği gibi parayı ağaçtan toplamıyoruz götürürüm pc yi hepnze çok teşekkürler
inşallah pcyi götürmene gerek kalmaz oynarsın okikurtt yeni adıyla okinkurt saygılar
arkadaşlar ekran kartı driverini yani ati 10.11 miş heralde onu güncelledim başka güncellemem gerekn driver varmı ?
artık pc yi aldığım yere götüreceğim eğer kabul ederlerse casper i7 ile değiştireceğim bilgisayardan soğudum iyice 15 tane oyun aldım en kötüsünü bile oynayamıyorum sinir oldum yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim ...
abi satılan mal geri alınmaz demesinler bide almadan deneseydinya takıp önceden dediğim gibi parayı ağaçtanmı topluyoruz değiştirmeleri lazım oyun açmassa na pıyım o pcyi dimi gerçi i5nasıl oyun açmaz hala anlamadım işletim sistemini xp yap 7de bazen sorun çıkıyor bide laptop alma alcaksan 2000tlnin altındakiler oyun açmaz bence...saygılar..okikurtt
arkadasım tam sorunu anlamdan nereye gıdıyon ne bu acele anladıgım kadarıyla pc hazır alınmıs hazır pc eksıler goz boyamalar
1) ekran kartı boyutunu fazla gosterme 2 gb gibi 8paylasımlı yanı ramden calar)
2)işlemci iyi secme ama ana kart ve dıger bılesenler dandık
3kasa abartılı al benısı olan cınsten secme
senın sorunu psu den kaynaklanıyor malıyet ucuz olsun dıye bu tarz hazır pclere ucuz dusuk ve kalıtesız psu konur muhtemel senın makıneyede kı her ıddaya varım uydurma bı marka 350 w psu koymuslardır ee dogal olarak oyun acınca guc tuketımı artıyor psu da bunu karsılayamayınca donma kıtlrnmr takılma ekran kararması gıbı bır cok sorun olucaktır o sisteme gercek hıgh power yada termaltake 470 psu al hazır elın deymısken ekran kartınıda gerı verır sole 5770 gıbı bıseyler almaya bak
ya budediklerini alıncada yaparsa adam nasıl geri vercek bana kalırsa hazır pc alınmamalı bi önemli parçaların bilgis var geri kalanı yok kendin toplıcan
Haydi bakalım aldıkmı başımıza belayı aldıgım yer bimeks bana diyorki o sistemsel bir sorun malı geri alamayız tamir edeceğiz bakacağız diyorlar böyle birşey olabilirmi ya sıfır bilgisayarın nesini tamir edecekler hayır birde bilgisayarda farklı problemlerde cıktı yine almıyorlar mesele pc yi açarken çok geç açıyor pc dosyalarına geç giriyor ve pc teşhir ürünü imiş 8.aydan beri kurulmuş vaziyette vitrinde bekleyen bir ürün heralde pc elimde patlayacak 1500 tl para saydım .........Ne yapmamı önerirsiniz?
bi bardak soğuk su iç abi hazır almıcan hiç bilgi vermiyolar adam niye geri alsın çalışıyosa onun bi iyade süresi vardır almaları lazım satan adam oyuna bakmaz alet açılıyomu açılıyo ozaman bende sorun yok der çıkar zor değiştirirler çünkü alet oyun açmış açmamış pc çalışıyor inşallah değiştirirler yırtarsan iade süresinden yırtarsın..saygılar
mümkünse buzlu dolaptan yeni çıkmış suyu dik kafaya... soğuk bi duş al...
sana satarken teşhir ürünü olduğunu belirttiler mi yada sen biliyormuydun? eğer senin alırken bi bilgin yoksa bu konuda sıkıştır iade süresi de dolmadıysa her türlü geri almak zorundalar... pc nin açılma süresi ne kadar? madem sorun var sistemde git sıkıştır kardeşim bu ne biçim iş, müdürle görüşmek istiyorum fln de bi tarafları tutuşur o zamn geri alırlar :D bnmde kulaklıkta olmuştu geri almıyorlardı müdürü çağırın deyince hemen değiştirdiler ;))
müdürü dövsek olmamı. abi açtırılmadan denemeden pcmi alınır dua etde başına kalmasın yoksa su kesmez denize felan atla veya müdürü denize at daha iyi gelir
okin gaz verme sonra hapislerde süründürcen adamı xD zaten teşhir ürünü alınmaz o ayrı mesele de söylediler mi ben onu merak ediyorum? yani yok abi bu depodan yeni deyipte sattıysalar geri almak zorundalar iade süresi dolmadıysa.. yoksa Antartika'daki deniz bile yetmeyebilir..
ayda su buldular o keser belki abi dedilerde aldıysa yuh yani ama dememişlerdir heralde derlermi hiç ya bide adam gidip müdürü dövmesin şaka maka abooooo skandala bak ben siteden fıyarım hemen
okikurtt
aynen öyle dediler satılan mal geri alınmaz bende ısrarcıyım şimdi bimeks pc yi istanbula gönderecekmiş sıfır bilgisayar aldım paramla rezil oldum artık ne zaman gelirse bilgisayar umarım sıfır açılmamış göderirler benim korkum bular alır pcyi bir sorunu yok deyip gönderirlerse tam mağdur olurum allah yardımcım olsun siz siz olun mal alırken iade şartlarını dinleyip ondan sonra mal alın yoksa benim gibi mağdur olursunuz....
arkadaşlar eğer değişim olursa tekrar bimeksten pc alacagım stokları şunlar hangisini almalıyım adam akıllı oyun oynamak için
1-EXPER ACTİON DR92V
- Core™ i7
- i7-870
- 4
- 500 GB
- 2 GB HD4650Pro PCI-E x16 128 BiT Ekran kartı (1 GB ayrılmış bellek)
- 2,93 GHz
- 2.93GHz, Turbo Boost ile 3.60GHz'e kadar...
- Intel®
- Core™ i7
- i7-860
- 6 GB
- 1 TB
- GT220 2048MB GDDR2 128bit D10x
- 2,8 GHz
- 2.80GHz, Turbo Boost ile 3.46GHz'e kadar
- Windows 7 Home Premium...
- Intel®
- Core™ i7
- i7-860
- 6 GB
- 1 TB
- 2 GB ATI RADEON HD5550
- 2,8 GHz
- 2.80GHz, Turbo Boost ile 3.46GHz'e kadar
- Windows 7 Home Premium
- Intel®
- Core™ i7
- i7-870
- 6 GB
- 1 TB
- 2 GB ATI HDG4830 Ekran Kartı (1 GB DDR3 Ayrılmış Bellek)
- 2,93 GHz
- 2.93GHz, Turbo Boost ile 3.60GHz'e kadar...
abi hala bimeks diyosun sakın casper alma 1.700 bi alet almış bi adam oyuncuyla kavga ediyodu 4çekirdekli işlemci var alette oyunu kuru verdim açtık böyle bir kasma olamaz oyunda iğrenç bi zuzay oyunu laptop alcaksan çok iyi para vercenki oyun oyna özelliklerine bakıp hemen zıplama deneyip al yoksa bu sefer sülahiyide yutarsın sinirden en iyisi kendin masaüstü topla hazır almasan iyi olur firaristin dediği gibi hayır gelmiyor.zaten ekran katı zayıf oldumu işlemci en babası olsa gene oynatmaz oyunu dikkat et.yaksa clopşşş
suya.
- 1
- 2