slm arkadaşlar
öncelikle herkezin bayramını kutlarım. Benim sorunum oyun oynarken ilk başlarda olmayan sonralarda ortaya çıkan oyun sırasında donmalar olması. Hatta kısa süreliğine falan değil sürekli ve sisteme cevap vermeyen donmalar oluşuyor.. Bilgisayarı restart yapmak zorunda kalıyorum.
Core 2 duo işlemcili, 1gb ram bellek , 512 paylaşımlı ekran kartı ve 250 gb hard disk kapasitesine sahip, işletim sistemi Vista...
Öncelerde mesela NFS Most Wanted oynarken hiçbir sorun olmuyordu. Ama şu son günlerde oyunu ilk başlarda oynarken hiçbir sorun yokken aniden oyun donuyor ve sisteme hiçbirşey cevap vermiyor.
Çare olarak restart yapıyorum. Bu sorunun kaynağı ne olabilir. Sisteme tarama yaptırdım fakat hiçbir sorun yok. Zaten yeni formatlamıştım. Yardımcı olursanız sevirim
saygılar...
oyunda donmalar yaşıyorum
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
132 mesaj
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
çok save yaptıysanız olabilir..save dosyanızı silip , oyuna girin bakalım ?
oyun seviyen attığı sürece oyunun grafikleri vs daha da artıyor..her yerde yarış çıkıyor , her yerde arabana parça takıyorsun....
OP Yıllanmış Üye
132 mesaj
ram miktarını arttırmak istiyorum zaten
dikkat etmem gereken bir nokta varmı? yoksa her ram bilgisayara uyarmı
OP Yıllanmış Üye
132 mesaj
tamamda kardeşim öyle azarlar gibi cevaplar yazacağına
netür ram bellek takmalıyım.. onu söyle yada yeni ram alarak yükseltmek istiyorum ve nelere dikkat etmem gerek bunlardan bahsetsen daha iyi olmazmı? :)
Son Düzenleme: ghostlover ~ 28 Eylül 2009 12:45