aRKADASLAR BIR OYUNDA KASMA SORUNU CEKileN KORSAN CDDENDE OLURMU MESELA LOST PLANET COLONIESI DEVIL MAY CRC 4 U ASAASINS CRED I ATI RADEON 4670 LE KASMADAN OYNUYORUM FAKAT PRINCE OF PERSIA 4 TE KASIYOR COZUNURLUK DEGISSE BILE HEP BELLI YERLERDE KASIYOR SORUN CDDE OLABILIRMI NOT SURUCULER GUNCEl
OYUNDA KASMA CDDEN OLURMU
Korsan için yardım? Üzgünüm. Orijinal alsaydın.
ya kardes sen bana olurmu onu soleee paran varmı dıye sorun once orjınal almaya
cd nin korsan olmasıyla alakası yoktur, oyunun bir hatası olabilir onun içinde internetten oyunun patchini indirebilirsiniz tabii varsa...
CD sorun olacağını sanmıyorum..
bi chip hep böyle yaa.. orjinal mi değilse yardım edemem.. yaa arkadaşım bi sorsana paran var mı diye yaa.. yardım etmiceksen edemem de 2 saat orjinal mi değilse yardım edemem diye umutlandırıyosunuz..
3 boyutlu modellemeler, milyonlarca satır kod, aylarca süren iş gücü. Bu firmalar bu emeklerin karşılığını hak etmiyor di mi. Onca emek boşa. Ondan sonra teknoloji yavaş ilerliyor, oyun güzel olmamış vs. Adamların maddi gücü yetse çok daha profesyonel yazılım, oyun çıkaracakları kesin. Ellerindeki imkan bu oyunlara el veriyor. Biz ise gidip almaktan çekiniyoruz.
Bunun kul hakkına girdiği meselesini açmak isterdim ama yakışmaz buraya, açmıyorum.
ben sorunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum çunku çözunurluk yüksekteyken kasıosa ve dusurdugundede aynı şekılde kasmaya devam edıosa kesinlikle işlemcidir