:) çok düşündünmü farklı birşey yazarken ,forumda yazdığı mesaj sayısına mı belirleniyor üyelik yükseltimi?
oyunda korsan mı? orjinal mı?
- 1
- 2
hesk'e teşekkür ederim sölemiş zaten:)
Ayrıca Araştırmayı tamamlandım.
Önemli:Crysis ve Crysis Warhead Türkçedir.%100.Orjinalinde.(Kopyada eksiklikler vardir rar.dosyalarından çıkarılırsa sıkıştırılmış olduğu için alt yazılar ya hızlı gelir yada yavaş hiç belli olmaz)
Orjinal ve Korsan oyunu arasindaki fark Crysis ile tanımlanabilir:
(+)Orjinal Crysis'deki Extralar
1.Orjinal Müzik Korsanda olmayan müzikler Çoşku verici ve gaz verici müzikler.(
2.Multiplayer Oynamak için Orjinal Gereklidir.
3.Crysis Wars(Orjinal Gereklidir.Bütün içerikler için,multiplayerdir Crysis warheadın çok oyuncu konumuna adapte olmuş ek oyundur)
4.Ek Özellikler bulunmaktadır.Örneğin Kopyada duymadığınız sesleri orjinalde DAHA CANLI Daha Verimli duyarsınız.
(-)Korsan Crysis'deki(Extra İçeriği Olmayan Oyunlara "Korsan"Denilir)
1.Normalde Kolay ve Normal'de düşmanlar Korece konuşmaz ama Kopyada konuşuyor.(Siz onlara saldırırken türkçe duyarsınız.)
2.Multiplayere girebilirsiniz LAKİN Cracked Serverlarına girerseniz Bütün modlar sınırsız olur AMA Güç modunu çok kullanırsanız hiç birşey artmaz.(Hareket etmez Sağlık(HP)azalır artar ama Nano Giysinin Özellikleri Sınırsızdır.Güç hariç güç 4 kere felan kullanilabilinir sarece sıkışınca kullanır genellikle cracked serverları için.
3.Yüksek ayarlar yapılamaz(Ekran kartı belirler)
4.Benim PC Düşük ve Performansda çalıştığı için birşey diyemiyeceğim.
Arkadaşlar Kısa ve öz olarak Herkez korsan taraftarı olmuş.Bilgisayarı yaptırayım bende Modern warfare 2 Orjinal alıcam Bu Başlığın İNADINA.
Benim orijinal(yazılışı böyledir, lütfen düzeltelim) oyun almam için 3 şart var:
*Oyun orijinal Türkçe olacak.
*Oyunun fiyatı uygun olacak(En fazla 50TL)
*Oyun Amerikan veya İsrail gibi Müslümanları katleden bir millete ait olmayacak.
Bu 3 şart zor gerçekleşeceği için ben korsandan yanayım.Cod 6'yı orijinal almazsam Türk esnafı kazanır Amerikan .... değil.
banane banane diye ağlarda bu şimdi ?tamam geçtiiiiiiiii
yaş onaltıymış şaşırmamak lazım bu saygısız tutuma...
- 1
- 2