arkadaşlar başlıktaki gibi oyun alırken korsan mı? orjinal mı? yoksa orjinal pahalı olduğu içinmi korsan oyun? alıyorsunuz?
oyunda korsan mı? orjinal mı?
- 1
- 2
Korsan oyun almak ve korsan oyun hakkında bilgi almak korsan oyun hakkında bilgi paylaşımı yapmak yasaktir.Korsan oyun Hakkında Anket yapmak bile yasak kardeşim
orjinal pahalı olduğu için internetten indirip oynuyoruz ucuz olsa kim saatlerce download yapmayla uğraşır
Korsan oyun.Ucuz olsa orjinaller yinede almam.Sadece bi farkı olursa orjinal oyun tercih ederim oda beni tatmin etmesi lazım.Oyun yapımcılarının emeklerini söyleyen, yada şuraya verceginiz parayı emek verilen oyuna verin diyenlere saygı duyuyorum.Ama bu görüşlere katılmıyorum.
cracklar buglar yamalar derken korsan oyun can sıkmaya başladı ama yapcak bişey yok başbakan bizim vergilerle süt banyosu yapıp otel kapatırken memur, işçi , çiftçi ve şehit alilelerinin anasını ağlatırken bu anketler çok komik kalıyor önce ekonomiyi düzeltsin sonra korsan sektörüne el atsın.
Korsan oyun her zaman..Orjinal oyun ucuz olsada almam mesela Cod6 MW2 yi alıp neden amerikaya kurşun parası yediriyim ki?
Eğer Orjinal CD ucuz olsaydı bi an bile terettüt etmezdim... Hatta o kadar pahalıki 30milyonluk cd yi 150m Aşagı satmıyorlar.... ne yazıkki Bende Korsan Diyorum Bizi bu hale getirenler suçlu biz degil =)
Daha önce de belirtmiştim ama türkçe dil seçeneği olarak çıkan şu ana kadar 3 oyunu satın aldım ; crysis, cm manager 10, mount and blade. Onun dışında oyunun yapımcısı Türkiye'yi önemsemiyorsa neden onlara para kazandırayım ki.
internetten indirirm internetten indirmek varken neden para verimki
Birde kesin korsan yazmışlar helal olsun...
Korsan oyun almak ve korsan oyun hakkında bilgi almak korsan oyun hakkında bilgi paylaşımı yapmak yasaktir.Korsan oyun Hakkında Anket yapmak bile yasak kardeş
bu neyaaaaaa herşeye yasak yasak yasak
sıktı bu yasaklar... NEDEN YASAK???? saçmalamayın artık...
bunlar yapılsınki insanlar görsün pahalı oyun satmak yerine oyunların fiyatlarını daha makul yapsınlarki milleti korsana yönlendirmesinler....
HEM suça yönlendirceksiniz insanları hemde insanlar bunu söyleyince suçlu olacak
ASIL yasak sizin gibi zihniyetli ve dar görüşlü insanlara konmalı...