bu oyunlar için bi min sistem veriyorlar birde önerilen sistem var min. sistemler öyle düşük veriliyorki o sistemle o oyun nesıl oynanır merak ediyorum
birde tavsiye edilen sistem var min sistemle arasında bariz fark var madem öyle min sistemi niye veriyorlar.
oyunlar için min. sistem tavsiye edilen sistem
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.valla neden veriolar ayrı konu ama ben hiç bir oyunu min sistemde oynamam
bence 256 ram p.4 directx 9 xp vb. şeyler en az seviyede tutmaya çalışdım bundan azı olmaz herhalde(128 ram olcak değil)
Sevgili Ganzolist donanım üreticileri (hepsinin boynu altında kalsın, eskilerin tabiriyle)nasıl para kazanacaklar. Bu işin en büyük sömürü yanı da bu zaten. Biz milyonlarca bilgisayar tutkunun zaaflarından yararlanmak. Sadece bir oyun için insanlara yeni sistem dayatıyorlar. Sen de (yani hepimiz) sırf o oyunu oynayabilmek uğruna bu sömürüye ortak oluyoruz.
ama biz minimum sistemden bahsediyoruz sen bize en büyük sistemi açıklıyorsun.
Bence min sistem diye birsey yoktur.Sonucta bilgisayar en yavas calısan parcasının hızında calıstıgı varsayılır ve oyna gore de bu degisir.stareji oyunlarda eski ama saglam bi 64 mb ekran kartı bile is gorur.Ama simdi kimi oyunlar cıktı animasyonlar boyle nasıl derler diz boyu bu durumlarda lafımı yutarım :) fps icin zaten min diye birsey yoktur.Elindeki kadar performans vardır.Cok ucuk bi sistem olmadıgı sürece hala acılabilecek bi özellik vardır bilgisayarda. Misal
amd 3200+ 64 bit , 1 gb ram, 256 mb x800xl ice turbo 256 mb bi sistemde ben hala fear oynarken soft shadow ve cok acık alanlarda dinamik ısık özelliklerini kapatmak zorunda kalıyom.Ama genel bi sey gecmek gerekirse bence ortalama her oynu oynatabilcek bi sistem soyledir
amd 3000+ 64 bit islemci
512mb ram ( mumkunse 1gb) (ram oynun hızlı bi sekilde oynamamızda buyuk bi etken)
40-60 gb hard disk
bulunabiliyorsa geforce 6800 gto-gt 128 mb
veya 256 mb 6600 veya denk olan ati serisi
gercek 300w bi kasa.