Bilgisayara biraz önce format attım. Sonra ekran kartının son sürücüsünü yükledim. (nVidia GeForce GT240M) DirectX'i de güncelledim. Ama hala oyunlar kasıyor. Mesela Medal of Honor. Sistem özelliklerim ise:
Bilgisayar : Packard Bell - EasyNote TJ65
Intel Core 2 Duo T9600
4 GB Ram
nVidia GeForce GT240M
Oyunlar kasıyor
Windows 7 Home Premium. crackte hata olacağını sanmıyorum. çünkü aynı oyunları amcamın bilgisayarınada yükledim. onda 1 gr kasma yok. onun bilgisayarın özelliklerini pek fazla bilmiyorum ama 2 yıl önce falan aldı. onunda 4gb ram var. yanılmıyorsam işlemciside Intel Centrino 2'ydi.
iyide orjinal oyun yüklesemde kascak. bu yüzden korsan oyuna yardım etmek olmuyo bu bence. ayrıca bu sayfada ekran kartının en güncel oyunlardan açamayacağı yok yazıyor. https://www.chip.com.tr/forum/pes-2011-fifa-2011_t187292_wp2.html
abi bide o işlemcinin önbelleğide yetmiyor olabilir hepmi kasıyor yoksa çatışmalarda felanmı eğer normalde fazla detat olmayanyerlerde kasmıyor çatışmada veya kalabalık yerlerde kasıyorsa kaldırmıyordur aslında orta özelliklerde felan oynatması lazım....
abi bence oyunda bişey var bir sürü kişi cod7 kasıyor diyip duruyodu çözümünü buldular sonunda belki bununda çıkar senin pc iyi low da oynatır belki mediumda bile oynatır bütün oyunlarda yapmıyor dimi..
abi ozaman senin pcde bi sorun var ama programdanmı parçalardanmı bilemem prince of persia kasıyosa medal of honor hayatta oynamaz abi pcyi hazır almamışındır inşallah hazır pclerde hep butür sorunlar oluyor her oyunda yapıyomuş ozaman sorun pcde ama neresinde bilemem belki ekran kartına yanlış sürüm kurmuşundur....
abi kaça aldın laptopsa en az 2000-2500 olucakki oyun oynatsın biz 4çekirdekliye takıyoduk dandik oyunu kasıyodu laptobun oyun oynatması için çok iyi olması lazım...
amcan 2sene önce kaça aldı acep abi benim fikrim bu kendim qad 4çekirdekli 3.2ghz 4gbramli pcye taktık oyunu açmıyor bence masaüstü oyun için daha iyi seninde önceden oynuyorsa ozaman kurduğun bi driver veyat bi parçadan kaynaklıdır ozaman bi pcciye göster bi baksın benim fikrim budur.....
abi bi gidin ya olmuyosa belki yaparlar öyle çekilmez o insanın canı sıkılır inşallah olur ne diyim....