Arkadaşlar windows 7 yi yükledikten sonra bazı oyunlarda donmalar oluyor oyun başta gayet akıcı fakat sonradan donuyor low a bile alıyorum yine donuyor ekran kartım HD 4670 en güncel driver yüklü sorunun karttan olacağına kesinlikle inanmıyorum diğer sistem bileşenlerim gayet iyi işlemci dual core 3.0 2gb ram bu sorunu nasıl halledebilirim ya da aynı sorunu yaşayanlar varmı ?
Oyunlar neden donuyor ?
street fighert son çıkan oyunun da donmalar vardı..onu da vista da ve xp de denedim ve o işletim sistemlerinde de kastıığını , donduğunu gördüm..
senin kurduğun ve kasan,donan oyunun nedir ?
mesela bu oyun donuyor bende www.systemrequirementslab.com sitesinden oyunun sistemimde çalışıp çalışmayacağını deneytliyorum herşey yetiyor görüyorsunuz fakat Windows uyumluluğunda sorun yaşıyor bildiğim kadarıyla ?
[URL=http://img20.imageshack.us/i/adszdya.jpg/][/URL]
hayır www.systemrequirementslab.com daha yeni oyunları ve bu windows7 yi koymadı ondan öyle diyor tanıyamıyorki win7 yi :D
hayır www.systemrequirementslab.com daha yeni oyunları ve bu windows7 yi koymadı ondan öyle diyor tanıyamıyorki win7 yi :evet tanımıyor farzedeLim peki sorun nerden kaynaklanıyor sinirden kafayı yemek üzereyim madem bu sistem bu oyun için uygun yeterli neden DONUYOR
Henüz bitmiş bir işletim sistemi değil Win7. Yapılabilecekleri deneyin, ama olmuyorsa da, daha fazla uğraşmayın. Assassin's Creed kurdum az önce. Arada sırada küçük sorunlar vardı ve Vista'daki gibi değildi.
yapabilecekler : uyumluluk modunda denemeniz,vista , xp
oyunun güncellemesi varsa onları indirip kurmayı deneyin
ekran kartı sürücünü güncelleyin dicem de sizin güncel olduğu biliyorum..
sanırım başka da yapılabilecek bir şey yok..
Sorun bence ne win 7 de nede ekran kartında nede donanımda. win7 kullanan bir çok arkadaşımla konusuyoruz. bazı oyunlarda win7 uyum sorunu var ya çok kasiyo yada atiyo diyorlar. örnegin; crysis oynuyorlarmış , şuan diyorlarki , vistadaki gibi crysis artık kasmıyor. win7 de daha rahat oynuyoruz diyolarlar. bence uyumsuzluk oyunların win7 ye uyum saglıyamamasından kaynaklanıyor.