Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım.Sapphire HD3650 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP modeli bu.Kendi driverini yükledim oyunlara girdiğimde grafikler birbirine girmişti.Driverini güncelledim grafik sorunu ortadan kalktı ama şimdide oyunlar kasıyor.KnıghtOnline , Pes 2010 , Need For Speed Underground örnek oyunlar.Bu kasmanın sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz ...
Oyunlar neden kasıyor .
Aldığın kart zaten 3650 AGP 8x ekran kartı zaten uçuk bir performans beklemeyin. Ayrıca diğer parçalarınıda yazarsan sorun daha belli olur. 3650 güç girişine ihtiyaç duymuyor dolayısıyla powerden olduğunu sanmıyorum. işlemci ve ram'i yazarsanız yardımcı olabiliriz.
Sistem Bilgileri
İntel Pentium 4 CPU 2.66GHz 2.68GHz işlemci
1.25 GB RAM
Windows XP Professional Service Pack 3
Ekran Kartı Bilgileri
Aldığım Ekran Kartı Sapphire HD3650 512 MB 128Bit DDR2 8X AGP
Bağdaştırıcı Türü : ATI Radeon HD 3600 Series
Yonga Türü :ATI display adapter AGP (0x959
DAC Türü : İnternal DAC(400MHz)
Bellek Boyutu : 512 MB
Bağdaştırıcı Dizesi : ATI Radeon HD 3600 Series
İşlemci düşük tmm da KnıghtOnline onboard bağdaştırıcılarda oynanabilen bir oyun peki ona ne diyosun ya da need for speed oyunlarla alakalı olduğunu sanmıyorum zaten ben oyun oynamak için almıştım bu ekran kartını eski ekran kartı 128 likti şimdiki 512 lik sence hiç mi fark olmamalı aynı şekilde duruoyr oyunlar.Bence başka bir sebebi olmalı.
dostum anakartından olablır anakartının fsp si dusukse agp verıyolu da dar bogazlılık yarattıgından tam performans alamassın hatta 64 mb lık bır onboarddan farksız olur ayrıca agp ler oldu artık helede yenı cıkan serılerını calıstırmak ıskence bnde kac tane wardı 512 lık arkalarına bir chip koyuyolar fanın arkada kalan kısmına dıger taraftakı bolume o chıp de cok ısınır aşırı aslen 512 mb lık orjınal agp YOKTUR pc.express den cewırme ekran kartlarıdır bunlar sana tavsıyem iyi bir PC EXPRESS Lı bir anakart al p4 desteklı + birde ucuz yollu bır ati hd 3650 fılan elındekı kartıda satmaya bak onn yerıne az ekleyıp dedıım kartı al keyfıne bak hıc uraşma
Kardeş öyle diyorsunda bu sorunun bi çözümü yokmu yani format attım sp 2 de denedim sp 3 de denedim eski driver yeni driver ikisinide denedim ama eskisinden daha çok kasıyor eskisi 128 likti o bile daha iyiydi bu sorun çözülmezmi hiçbir yolu yokmu yani ?
Anakartımın modeli GA-8S648FX-775-C GİGABYTE bi bak istersen belki daha bi yardımcı olursun ?
Arkadaşlar arkadaş konu açmış doğru yapmış! ÇÜnkü bende aynı sorunlar karşı karşı karşıyayım aynı model ekran kartı bendede var taktıktan sonra grafikler bozuldu ve oyun kasmaya başladı Bende metin2 oynuyorum. Ne yapacağımı bilmiorum .. 512 ram bellek var pentium 4 işlemcili aynı ekran kartı ve ayrıca internetim sınırsız şaşırcaksınız ama oyuna girer girmez oyun kasıyorrr!! Arkadaşalrımın internetleri normal ve ayrıca ram veya ekran akrtlarıdüşük onlarınki kasmıyor benimki neden kasıyorr yardım please!!
Arkadaşlar arkadaş konu açmış doğru yapmış! ÇÜnkü bende aynı sorunlar karşı karşı karşıyayım aynı model ekran kartı bendede var taktıktan sonra grafikler bozuldu ve oyun kasmaya başladı Bende metin2 oynuyorum. Ne yapacağımı bilmiorum .. 512 ram bellek var pentium 4 işlemcili aynı ekran kartı ve ayrıca internetim sınırsız şaşırcaksınız ama oyuna girer girmez oyun kasıyorrr!! Arkadaşalrımın internetleri normal ve ayrıca ram veya ekran akrtlarıdüşük onlarınki kasmıyor benimki neden kasıyorr yardım please!!Ah bende bi aralar metin2 hastasıydım tr'de 68 lwl çar vardı.İstersen veririm +8ejder tanrısı var +8 elektromanyetik pala vardı.Neyse sen o ekran kartını götür bir bilgisayarcıya