black_flood çok kızıyon sanırım xp ye. Bu sanırım daha çok donanım ve güvenlikten geliyor sanırım. Doğru düşünüyorsun fakat birde şu var. Ben laptop kullanıyorum ama nedense nvidia hariç bütün donanım üreticileri vista için adam akıllı driver üretiyor. İİce nefret eder oldum nvidia dan yaw.
Oyunlar sizce de Vista'da yavaş mı?
- 1
- 2
sürücü olayına malesef katılıyorum çoğu sürücü yok ama artık aldığım ve aldırdığım donanımlarda vista uyumlularını seçmekten başka çare yok.ayrıca kızıyorum çünkü xp dışında hiçbir microsoft ürünü böle xp gibi beta konumunda takılıp durmuyor eski windows 98 bile belki her teknolojiyi desteklemiyor ama en azından sorunsuz.ms serverlerlen uyumsuz olduğu için gerçi en alt tabaka 2000 kullanıyorum ama onunda sonu geldi artık xp'ye dokunmadan vistaya geçmek bir şirket için en hayırlısı vista için sp çabuk çıktı doğru ama bu seferki yama güvenlik yaması değil ilk defa sadece teknolojinin gelişen donanımlarını desteklemesi için çıkarılan bir yama ve ardından büyük ihtimallende winfs için sp2 çıkacak bunları xp ye kıyaslarsak önceden hep güven paketi çıkardı bu seferse sadece teknoloji ağırlıklı yama çıkıyor.
Selçuk İslamoğluTakas dosyasını kaldırıp bir dener misin make-believe?Hiç fark göremedim malesef. Vista'nın açılışını takibeden uzunca bir disk aktivitesi oluşuyor... Sonra yavaş yavaş kesiliyor.
- 1
- 2