oyunlara Türkçe yamada bozuk yazı karakteri sorunu

neto
27-06-2006, 21:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar merhaba... oyunlara Türkçe dil deteği veren birçok site var yapılan güzel işlerden faydalanıyoruz. ben de kendi çapımda bu işe girişmek istedim gerekli programları yükledim ve başladım çalışmaya. yalnız şöyle bir sorunla karşılaştım birbirinden farklı 3 program kullansam da Türkçe çevirisin yapmak zorunda olduğum yerde karakterler şöyleydi:

- ÔÚ¶Ô %1 ½ø???´²Ù×÷ʱ·¢ÉúÁËÒ»¸ö·ÇÔ¤ÆÚµÄ´íÎó¡£
- ¡°ÇëÌîÈëÒ»¸öÔÚ%1ºÍ%2Ö®¼äµÄÊy×Ö¡£¡±
- Î?·¨´ò?ª %1 ÒòΪ̫¶àÎļ?Òѱ»´ò?ª¡£

ama sadece bu dosyada bu sorunla karşılaştım oyunun başka bölümlerinde bu sorunla karşılaşmadım. oyunun sorunlu böylesi de support/register/RegistrationReminder dizini içinde. sanırım oyun diyalogları da bu dosya içinde. çünkü başka bir yerde bulamadım.
benim asıl sormak istedeğim yamayla ilgili değil. bu karakterleri okunabilir normal karakterler haline nasıl çevirebilirim. Word'de çok denedim yapamadım bir programı var mıdır. Dİl ayarları yada yeni fontlar yada klavye ayarlarıyla mı alakalı, çevirebileceğim bi program var mı yardım ederseniz çok sevinirim. cevaplarınızı bekliyorum.

TT06
28-06-2006, 04:30   |  #2  
TT06 avatarı
Yıllanmış Üye
726 mesaj

Dediğin dosya yardım bölümünde bi register dosyası onun içinde olamaz diyaloglar..

neto
28-06-2006, 13:00   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

ben restrator 2006 trial kullanıyorum bu olaya yeni başaldım  ve açıkçası ilk başta kendim için yapıyorum eğer olayı biliyorsan yardım eder misin ben programla oyun klasöründeki tüm dosyaları açtım ama dialoglara ulaşamadım [V]yama sitelerinden çok baktım ama onlar da genel de menülerle ilgiliydi ben menülere de ulaşamadım acemilik hala sürüyo Üzgün