Arkadaşlar Windows 7 64-Bit Kullanıyorum. nVidia GeForce 9500GT Ekran kartım var ve sürücülerini doğru bir şekilde bilgisayara kurdum. HD film ve videolar izlememe rağmen oyunları bozuk yada hiç göstermiyo açılan oyunlar ekran kartının normalde çok rahat açabileceği tarzda oyunlar yardımınıza muhtacım dostlarım.
Oyunlarda bozuk görüntü
ben kurdum resmi sitesinden ama win 7 64bit uyumlu olanını indirdim.
NFS Udercover , 18 Wheels , Empires gibi oyunlar da denedim. Hepsinde sonuç aynı oluyor. İşletim sisteminden olabilceğini zannetmiyorum. Fakat haklıda olabilirsin. Biraz daha beklicem belki biri bir çözüm bulabilir.
saatin orda yok fakat denetim masasında nVidia Control Paneli mevcut
Başka bir nedeni olamaz mı?
Sürücünüzü kaldırıp, yeniden kurmayı deneyiniz.
Bazı sürücüler kurulmuş (tanıtılmış) olarak görülürler, fakat bazan sağlıklı kurulumlarla sonlanmıyor..
http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Install.aspx
Format attım sürücüyü win 7 kendi buldu kurdu gene aynı sonuç ne win 7 yüklediğinde ne de ben yüklediğimde düzelmiyor ekran kartnı alalı 1 ay bile olmadı sorunun onda olduğunu zannetmiyorum galiba win 7 de bi sorun var lanet işletim sistemi gittikçe sinirlerimi bozuyor
Sorunu çözebilecek yok mu?
Bütün oyunlarda sorun var. Sorun hiç bir oyunu düzgün çalıştıramamam XP'de oyunlar normal çalışıyo Win 7'de bozuk görüntüler veriyo ve sonra mavi bi ekran çıkıyo pc yeniden başlıyo.
Arkdaşalar söylediğiniz herşeyi denedim Sürücüleri sildim tekrar yükledim , Driver'ı Win 7 güncelleştirme merkezindne yaptırdım , ekran kartını çıkartıp taktım , format attım yok olmuyor xp de oyunları oynuyorum win 7 de oynuyamıyorum lütfen bi çare
Arkdaşlar lütfen bu nasıl bir problemdir hiç bir fikriniz yok mu?
Bazen de ekran 2 saniyeliğine gidiyo ve sonrasında sağ altta bir hata çıkıyor.
sorun win7deki directx10 da oyunda ses ve görüntü problemleri yapmakta xp ye devam et win7 sanıldığı kadar iyi değil
Haklı olabilirsiniz peki bunun bir çözümü yok mu?
sorun win7deki directx10 da oyunda ses ve görüntü problemleri yapmakta xp ye devam et win7 sanıldığı kadar iyi değMadem sorunu biliyorsunuz çözümü de bilirsiniz. Bir çözüm söyleyin de çözülsün. XP'ye dönmek çözüm değil. Sorun arkadaşın oyunlarının korsan olmasından veya ekran kartının defolu olmasında olmasın? Biz neden sorun yaşamıyoruz Windows 7 de?