merhaba arkadaslar oncelikle chip online ailesine selamlarimi iletiyorum. ben gecen ay acer aspire 5742 g markali laptop aldim, ekran karti nvidia geforce gt520m islemci intel core i5 480 m 4 cekirdek iste rami ddr3 4 gb 640 gb hdd falan guzel bi sistem yani tum oyunlari en az mediumda acabilecek bi sistem ancak ilk oynayisimda blackops oynadim fazla kasilma olmadan bitirdim oyunu sonra gta 4 indirdim onuda pek kasilma olmadan bikac hafta oynadim ancak sonralari baya bi kasilma falan olmaya basladi gta yi gec mw1 i 40 fpsde oynatsin elimi yuzume surecem. assasins creed brotherhood a basladim bu aralar. sorun oyun 1 ila 10 fps arasinda oynayabiliyorum hemde butun ozellikleri 1 e indirdigim v sync falan kapattigim halde. ne yapmaliyim yardim edin duydugum kadariyla bu model laptop iki ekran karti kullanyormus bu performansi dusurur mu ? ayni ozelliklere sahip hatta pentium p6 ve 2 gb ram ile oynayan baska birisinin youtube da videosunu gordum cok az kismis ozelliklerini ve gayet taklmadan guzel oynuyor assasins creed i. buyrun youtube linki:http://www.youtube.com/watch?v=r_GSav9sxyI
cevaplarinizi bekliyorum saygilar.
unutmadan isletim sistemi windows 7 premium 64 bit son driver guncellemi yaptim nvidianin.
oyunlarda fps dususu ve performansimin yetmezligi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj