Resmi sitesi kesin bilgi vermek zorunda değil mi ?
ozaman şimdiye kadar birileri sitede yanlış bilgi verildi diye dava açardı markaya.
oyunlarda kasma sorunu
Anakartın klavuzu varsa oradanda bakabilirsiniz.
bios biraz fazla karmaşık ama bi yerinde 1024-2048-4096-8192 gibi seçenekler olucaktır en yüksek kaç yazıyorsa o kadar ram destekler :D ama 32-64-128-256 gibi az değil :D az olanlar onboard ekran kartına ramden verilecek miktardır :)) bence hiç kurcalamayın biosu :))
ama şöyle bişey var o anakarta 4GB ram ve iyi bir ekran kartı taksanız dahi tam performans alıcağınız kesin değil... zayıf bir anakart işlemcide pek iyi sayılmaz ama şimdiki halinden çok daha iyi olur :)) tabiiki bi fark olur ama ayağınızı yerden kesmeye yetermi bilmiyorum :D şahsen HD 7950-7970-7990 kartlarından birisi çıktığında sistemi toplamayı ve bu 3 karttan birini almayı planlıyorum :D ama siz ne kadar performans beklersiniz bilemem :))
oyunlarda da anakart ve işlemci bu sefer darboğaz yapar... özellikle anakart... ama HD 4650 yeterli olur hem de uygun fiyata :)) tabii psunuz yeterli ise :)) daha sonra seneye de maddi durumunuz uygun olursa yeni bi sistem alabilirsiniz :)) tabii bu benim şahsi görüşüm.... ama sistem gittiği yere kadar gitsin ondan sonra :)
sisteminizden oyunlardan ne istediğinizde önemli tabii :D bnm gibi bütün ayarları sonuna kadar açıp kullanıcaksanız fatura katlanırda katlanır ama yok o kadar açmıyıcam akıcı olsun takılmasın derseniz HD 4650-4850 yeterli olur :)) gerekirse bi tane de psu işinizi görür :D 2GB ram yetmeyebilir ama o sisteme de çok para yatırmaya gerke yok :))
benim anakart ne kadar destekliyorsa oraya kadar yani hiç... 940soket kullanıldığı için anakartlarımızda AM2 işelmcileri destekliyor ama AM2 işlemciler kalkalı bayağı oluyor... yeni işlemci alıcaksanız AM3 işlemciler var o yüzden işlemci upgrade olanağımız yok malesef... yeni işlemci ve anakart lazım....