Oyunlarda takılma problemi(Nvidia gt540M)

ndg
26-05-2012, 14:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhabalar 

Asus k53sv kullanıyorum sistem ozelliklerini hemen soyle bi yazayım.

Intel core i5-2410M
4 gb ram
Nvidia 540 m cuda 1 gb

Problemime gelince, oyunlarda özellikle Team Fortress 2 de cok karsılastıgım bir problem (en sık bunu oynuyorum cunku) ama daha oncesinde skyrim, anno2070, forsaken world hatta warp ta da aynı problemleri yaşadım. Oyun oynarken aşırı bir kesilme oluyor. Normalin cok üstü yani fan aldım ısınıyor diye. Oda bir işe yaramadı.  Tf de ping im 25 iken bile mouse u cevirirken saga sola framing de bi problem yasıyor.
Çözüm önerilerinize açığım arkadaslar. 

Tesekkurler şimdiden..

Batuhan Karsan 26
26-05-2012, 16:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Alıntı: ndg  
Merhabalar 

Asus k53sv kullanıyorum sistem ozelliklerini hemen soyle bi yazayım.

Intel core i5-2410M
4 gb ram
Nvidia 540 m cuda 1 gb

Problemime gelince, oyunlarda özellikle Team Fortress 2 de cok karsılastıgım bir problem (en sık bunu oynuyorum cunku) ama daha oncesinde skyrim, anno2070, forsaken world hatta warp ta da aynı problemleri yaşadım. Oyun oynarken aşırı bir kesilme oluyor. Normalin cok üstü yani fan aldım ısınıyor diye. Oda bir işe yaramadı.  Tf de ping im 25 iken bile mouse u cevirirken saga sola framing de bi problem yasıyor.
Çözüm önerilerinize açığım arkadaslar. 

Tesekkurler şimdiden..

Ekran kartın güncel mi ? TF'de o ekran kartıyla sıkıntı yaşamak.Vay anasını çok üzücü bir durum.

ndg
26-05-2012, 22:20   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

evet guncel ekran kartı onunla çözülmedi diye buraya yazıyım dedim dediler en hızlı chip forumlarında cevap alırsın :D