Merhabalar ;
Öncellikle sorunum ekran kartından kaynaklanıyor , fakat sorun oyunlarda olduğundan bu bölüme açtım , Yanlış olduysa özür dilerim
Sorunum şu ;
Oyunlarda çözünürlüğü düşürdüğümde , Çözünürlük düşmesi gerekirken , Oyun ekranı küçülüyor. Kenarlara Silah Bloklar çekiliyor , daha da düşürünce kare oluyor
İnternet de bununla ilgili çok şikayet var ve bazı çözümler var , Fakat hiç biri işe yaramadı , Anlatılanların çoğu Dizüstüler için yada eski Catalyst sürümleri için , ek olarak benim bilgisayarım masaüstü
Catalyst Control Center ' ın her yerini kurcaladım , Sorunuma çözüm bulamadım ,
Sistem Özellikleri ;
ATİ Radeon HD 5700 Serisi 2 GB , Paylaşımlı 4 GB
İntel Core İ7 920
8 GB Ram ( 2 GB x 4 Adet )
Windows 7 Home Premium 64 Bit , ( Sistemim OEM üzerinden aktifleştirilmiştir , Orjinal Windows Sürümüdür )
Catalyst Control Center sürümü : 13.3 Beta
Arkadaşlar bu sorunu çözmem gerekiyor , 5700 O kadar iyi bir kart değil ve Ekranım 24 İnch , Hali ile 1680 * 1050 Çözünürlükte oyun oynuyorum , Eski oyunlarda çok sıkıntı olmasa da yeni çıkan oyunlarda oyun kasıyor
Örnek vermek gerekirse Mass Effect 3 ' de Düzgün gelişmiş grafik seçenekleri yok , Bu yüzden de Çözünürlüğü düşürmediğim sürece hafif kasma devam edecek
Ek olarak ; Oynadığım oyunlar , Origin ve Steam üzerinden alınmış , Orjinal oyunlardır , Her hangi bir şekilde korsan ile alakası yoktur ( Farklı forumlarda buna kullandığım şeyin ( no cd - dvd fix ) sorun olduğunu yazanlar oldu , Bunu da bu yüzden not olarak düşmek istedim)