Oyunlarda Wallpaper Yapmak İstiyorum
Bu konudaFRAPS iyi bir seçenek,fakat çok iyi bir çözünürlük alman gerelkiyor...full HD ve üstü sonra bunlaarı photoshop vs. gibi programlarla düzenlemen gerekicek.Üsteki resimler tıpa-tıp oyundan allınmamış,üzerlerinde çok iyi bir düzenleme yapılmış.
Bu konudaFRAPS iyi bir seçenek,fakat çok iyi bir çözünürlük alman gerelkiyor...full HD ve üstü sonra bunlaarı photoshop vs. gibi programlarla düzenlemen gerekicek.Üsteki resimler tıpa-tıp oyundan allınmamış,üzerlerinde çok iyi bir düzenleme yapılmış.Peki Bunu Nasıl Yapıyorlar Söylermisin Veya Arkadaşın Biliyorsa Sorar Mısın
ben daha önce photoshop ile sevidiğim oyunların logolarını, bütün boşluklarını saydam olacak şekilde yeniden düzenleyip arkaplan yapmıştım, tam 2 gün uğraştım (günde 2-3 saat). bu resimler sanırım oyun motoruyla bu sahne yapılıyor, karakter o şekilde duruyor vs. sonrada çekip yayınlıyorlar-zor iş. öncelikle oyun firmalarıyla konuşup oyun motorlarını ve oyunun açık dosyalarını alman lazım en mükemmel şekilde yapabilmek için. tabi milyon dolarların varsa?-