oyunlardan ses çıkıyor filmlerden çıkmıyor

poewang2
28-09-2012, 13:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Şimdi arkadaşlar dün gelip dizüstü bilgisayarımın başına geçtim online oyunumu kontrol ettiğimde ses çıkıyordu sonra film açtım sesli bir şekilde izledim 2. bir diziyi izlemek istediğimde ise sesin gelmediğini farkettim.Bilgisayardamı sorun var diye düşündüm ama hayır oyundan hala ses geliyordu ilk izlediğim filmi kontrol ettim ondanda ses gelmemeye başlamıştı.Vlc + gom player + k codec yüklü bilgisayarda 3 programdada 1 dizi bölümğ seyrediyorum 2. kez bölüm açtığımda ses gelmiyor reset attığımda ses yine sadece 1 bölüm geliyor izlediğim bölüm bitince ses gene gidiyor

1- bilgisayar ses kartını tanıyor

2-codecler yüklü

3-denetim masasından ses açık mı kapalı mı kontrol ediyorum

4-bölümlerde sorun yok.Aynı bölümleri resetten sonra rahatlıkla izleyebiliyorum

toshiba L755 14f win 7 64bit kullanıyorum nasıl çözecem bu sorunu anlamadım gitti :(

Sistem Bilgilerim
Son Düzenleme: poewang2 ~ 28 Eylül 2012 15:13
GokhNOzeN
28-09-2012, 15:08   |  #2  
Taze Üye
7 mesaj

izlemeye çalıştığın bölümde sorun var gibi gözüküyor netten izliyorsan başka sitede dene indirdiysen bölümlerde sorun var gibi gözüküyor.

kameramanali
28-09-2012, 16:59   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
24 mesaj

bölümlerde sorun yok diyorsun..gom pleyeri .pc den komple kaldır.cclenaer programı ile temizle..VLC pleyeri kur.codecle filan ugrasmana gerek kalmaz..sorun hal olacaktır.benimde basıma geldi.ben böyle yapptım .düzelti

poewang2
28-09-2012, 18:01   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj
Alıntı: kameramanali  
bölümlerde sorun yok diyorsun..gom pleyeri .pc den komple kaldır.cclenaer programı ile temizle..VLC pleyeri kur.codecle filan ugrasmana gerek kalmaz..sorun hal olacaktır.benimde basıma geldi.ben böyle yapptım .dü

vlc kurulu durumda zaten ve oda 1 bölüm sesli oynatıyor sonra sessize geçiyor reset atılana kadar :(

kameramanali
28-09-2012, 18:47   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
24 mesaj

vürüs olabilir.format atmayı biliyorsan format cek .ve ya karsepersky  norton gibi programlarla pc yi tarat..olmassa cek formatı kurtul kafanı yorma..