Oyunları Cd Siz Çalıştırma

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Mikdad
04-02-2004, 16:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhaba A5rkadaşlar
Ben Oyunları Cd siz Çalıştıracak Bir Program Arıyorum
Clone Cd Virtual Cd Vs Bunlar Beim işime Yaramaz
Tam Anlamıyla Cd Siz Çalıştıracak Bir Şey Lazım
Yanı Bir Editör Yardımıyla cd İsteyen Kodu Silip veya Değiştirip Hard Diskten ÇAlışmasını Sağlamak İstiyorum Bu Konuda Bana Yardımcı Olur Mail Çekerseniz Sevinirim

hasanyasin
04-02-2004, 17:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

CD isteyen kodu sileceksin demek bir editör yardımıyla demek, ne güzel... Gülümseme

Kod dediğimiz şey derlenmeden bir işe yaramıyor. Yani anlayacağın öyle bir editörde açılıp değiştirilemiyor... Debugger'lar ayrı bir şey tabii, bir programın her çalışma aşamasına müdahele edebilirsin fakat hangi satırın ne iş yaptığını anlamak öyle çok kolay değil. Bu işe "crack"lemek diyoruz zaten ve bu forumda bu kelime yasak! Gülümseme

CD'siz çalıştırma sorununa gelince; oyunlar, CD'yi lisans kontrolü için de kullanıyor, samimi bir şekilde bazı dosyaları okumak için de. Birinci durum için böyle bir şey olanaklı evet; fakat eğer oyun kurulumu itibariyle, tüm dosyaları kopyalamıyorsa harddiske, bunu öyle bir debugger'la da çözmen yetmez. CD'de hangi dosyalar kaldığını bulup onları harddiske almak ve oyunu gene aynı şekilde koduna müdahele ederek CD'ye değil de harddiske bakmaya zorlamak lazım.

Tüm bunlar çoooook zor ve uzun süren çabalar gerektirir. Yani oyun CD'sini sürücüye takmaya alışmak çok daha kolay.

Virtual CD ve Clone CD'yi ben de sevmiyorum; ama Nero'dan hoşlanmayanı pek görmedim. Aynı işi Nero'yla CD imajı oluşturup, Nero Image Drive'la da yapabilirsin. Ne de güzel değil mi? Gülümseme

cbahtinur
06-02-2004, 10:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
176 mesaj

Bende calıstırıyodum bır aralar ama ses cıkmıyordu mesela Hasan abımızın dedıgı gıbı o kodu sıldım sıms oynuyordun eskıden sıms ı actıgım zaman fare gostergesı ve ses cıkmıyordu ama sunu solıım en saglıklısı cd ıle oynamak...

nightstalker
08-02-2004, 20:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
116 mesaj

üç özüm var
-ya cdli oynarsın,
-ya virtual cd yada nero gibi programlar kullanırsın
-yada oyunun kodunu baştan yazarsın

tabiki en mantıklı olanı ilk 2'si

idemircan
15-02-2004, 14:25   |  #5  
Taze Üye
4 mesaj

Selam.Arkadaşlar.
Oyunları CD'siz oynamak için herhangi bir programa ihtiyaç yok.
çünkü size vereceğim sitede nerdeyse bütün oyunların NO CD CRACK'ları var.Bunları kullanırsanız Oyun hiç bir şekilde CD'ye ihtiyaç duymuyor.

http://www.gameburnworld.com/pcgamefixes.htm[url][/url]

Gökhan Varişler
17-02-2004, 17:06   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

demek oyunları hem cd siz hemde başka bir program olmadan çalıştırmak istiyorsun bu imkansızında imkansızı senin istediğin öyle bir şeyki oyunu sanki tekrar baştan yaratmak eğer sen kodu değiştirebilirsen zaten oyunuda istediğin şekilde değiştirebilirsin. virtualcd nero gibi programların yaptığı iş aslına bakarsan bilgisayarın içinde sanal bir cd oluşturarak çalıştırması yani sen ne yaparsan yap senin istediğin gibi oyunu çalıştıramassın birde en son yorumu yapan arkadaşada bir şey söyleyeyim ben onun dediğini başka bir siteden no cd crack leri buldum fakat hem oyunun içeriği bozuldu yani oyunun bütün grafikleri sesleri saçma sapan oldu sen yine benim ve diğerlerinin sözünü dinle en iyisi oyunlarını cd li oyna dahi iyi verim alacağını garanti ederim.

Gökhan Varişler
17-02-2004, 17:11   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

demek oyunları hem cd siz hemde başka bir program olmadan çalıştırmak istiyorsun bu imkansızında imkansızı senin istediğin öyle bir şeyki oyunu sanki tekrar baştan yaratmak eğer sen kodu değiştirebilirsen zaten oyunuda istediğin şekilde değiştirebilirsin. virtualcd nero gibi programların yaptığı iş aslına bakarsan bilgisayarın içinde sanal bir cd oluşturarak çalıştırması yani sen ne yaparsan yap senin istediğin gibi oyunu çalıştıramassın birde en son yorumu yapan arkadaşada bir şey söyleyeyim ben onun dediğini başka bir siteden no cd crack leri buldum fakat hem oyunun içeriği bozuldu yani oyunun bütün grafikleri sesleri saçma sapan oldu sen yine benim ve diğerlerinin sözünü dinle en iyisi oyunlarını cd li oyna dahi iyi verim alacağını garanti ederim.

BwT
17-02-2004, 19:03   |  #8  
Yıllanmış Üye
720 mesaj

bencede idemircanın dediği hiç manyıklı değil.. [8]

ekerok
19-02-2004, 20:23   |  #9  
Taze Üye
2 mesaj

arkadaşım ben no cd crack indirip kuruyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.yani cd kalan dosya falan gibi.

murat_rc
16-05-2004, 13:43   |  #10  
Yeni Üye
41 mesaj

nocd siz oynamak istedigin oyunun adını ve versiyonunu söle arsivimde varsa göndereyim sana ok:)

burwhite
16-05-2004, 21:38   |  #11  
Yeni Üye
41 mesaj

bunu internette www.astalavisyta.com adresinden arayarak bulabilirsin oradan isteediğin her şeyi bulabilirsin

HQ
06-06-2004, 17:03   |  #12  
Taze Üye
9 mesaj

http://www.megagames.com/trainers.html ilgilenenlere...

kahn
08-06-2004, 11:58   |  #13  
Taze Üye
4 mesaj

arkadaşlar siz yoksa no crack ı yeni mi öğreniyosunuz. ya bu ne zamandır var ve hiç bir sorun çıkarmıyo. oyunun içeriği falan da bozulmuyo idemircanın verdiği siteden bunu edinebilirsiniz.

m.tirasci
14-06-2004, 17:00   |  #14  
Taze Üye
1 mesaj

bENDE oYUNLARIN VE PROGRAMLARIN CD SİZ ÇALIŞMASIN İSTİYORUM.DUYDUĞUMA GÖRE ONUN PROGRAMI VARMIŞ.CD Yİ O PROGRAMA TANITIYORMUŞSUN ONDAN SONRA CD SİZ ÇALIŞIYORMUŞ.EĞE SİZ BULUSANIZ DERGİYLE HEDİYE VERİR MİSİNİZ?VALLA ÇOK İYİ OLUR.

hacker_23
17-06-2004, 14:07   |  #15  
Yıllanmış Üye
744 mesaj

abicim www.gamecopyworld.com her oyunun crack ini ve no cd crack ini bulabilrisiniz program fln ne ugrasıyosunuz

caner
20-06-2004, 02:49   |  #16  
Yeni Üye
31 mesaj

CdSpace işinizi görür.Kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz My Computerde yeni bir cd sürücü varmış gibi görünüyor
istediğiniz cd'yi Koyut programa tanıtıyorsunuz ama bunun için bolca boş disk alanınız olması iyi olur çünkü tanıttığınız cd'yi kendi tanıyacağı şekilde harddiske atıyor.

alper38k
05-11-2004, 08:28   |  #17  
Taze Üye
12 mesaj

Buraya bi göz atsan iyi olur!

Banned
05-11-2004, 14:59   |  #18  
Banlandı
366 mesaj

+1

alıntı:
Gönderen : caner

CdSpace işinizi görür.Kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz My Computerde yeni bir cd sürücü varmış gibi görünüyor
istediğiniz cd'yi Koyut programa tanıtıyorsunuz ama bunun için bolca boş disk alanınız olması iyi olur çünkü tanıttığınız cd'yi kendi tanıyacağı şekilde harddiske atıyor.

Recep Baltaş
05-11-2004, 15:59   |  #19  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
alıntı:
Gönderen : idemircan

Selam.Arkadaşlar.
Oyunları CD'siz oynamak için herhangi bir programa ihtiyaç yok.
çünkü size vereceğim sitede nerdeyse bütün oyunların NO CD CRACK'ları var.Bunları kullanırsanız Oyun hiç bir şekilde CD'ye ihtiyaç duymuyor.

http://www.gameburnworld.com/pcgamefixes.htm[url][/url]

ya ben salağım ya da siz çok akıllısınız. evladım siz hiçmi kuralları okumadınız.Sanki biz o siteleri bilmiyoz. biz o sitelerin kitabını yazdık buradki herkes bilir ama söylemez çünkü onun yeri başka.
herşeyin bir yeri var forumu düşünceleriniz ve bilgilerinizle kirletmeyin.
Başka forumlara.
Hadi aslan parçaları BAN lanmadan bu mesajlara bir son verin.

Banned
06-11-2004, 15:58   |  #20  
Banlandı
1,157 mesaj

Bunlarla konuşmaya bile değmez,hiçbiri laf söz anlamıyor.

Banned
06-11-2004, 17:29   |  #21  
Banlandı
366 mesaj

Recep çok kızmış anlaşılan...Tamam hocam sakinleş.Başımızda bir admin olsaydı bunu şimdiye kadar 40 kere silerdi. İşte admin olmazsa Recep'te böyle kızar..Tamam güzel kardeşim sıkma canını böyle şeylerle..

theironman
07-11-2004, 09:29   |  #22  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

tamam arkadaşlar sakin olalım. Chip_recep'in dediği gibi bu gibi konuların burada konuşulmaması gerekiyor ama ben uyarmaktan bıktım artık, en iyisi bunu chip'e bırakalım. Onlar bildikleri gibi davranıyorlar zaten. Boşuna ne canınızı sıkıyorsunuz :)

onursa
07-11-2004, 10:15   |  #23  
Yıllanmış Üye
471 mesaj

ben vice city 'nin no cd 1.0'ını yükledim ama hiç bir işe yaramadı

theironman
07-11-2004, 19:15   |  #24  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

bir şey mi dedin? anlayamadım da >:-O

Banned
08-11-2004, 19:06   |  #25  
Banlandı
1,157 mesaj

Kimsenin umrunda değil söylenen sözler...