OYUNLARI CD SİZ NASIL CALIŞTIRIYORUZ...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
deray100
24-02-2004, 10:07   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj

OYUNLARI CD SİZ NASIL CALIŞTIRIYORUZ...

hasanyasin
24-02-2004, 10:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

Aslında CD'siz çalıştıramayız. Oyunlar bölümündeki "Oyunları Cd Siz Çalıştırma" başlıklı konuyu mutlaka okuyun...

Bunu yapabilmek için, CD'mizin tıpatıp aynısı gibi davranacak bir "imaj" dosyası oluşturuyoruz önce harddiskimizde. Sonra da tıpkı bir "CD sürücü" gibi davranacak bir program yardımıyla, sahte CD'mizi, sahte CD sürücümüze takıveriyoruz. Gülümseme

Bunu yapabilen çeşitli programlar mevcut ver sanırım en popüleri Virtual CD; fakat ben kesinlikle Nero'yu tavsiye ediyorum. Nero Image Drive diye bir aracı var. Nero CD konusunda bambaşka; yazarsınız, çizersiniz, imaj oluşturursunuz, sanal sürücüsünü kullanabilirsiniz...

Killer
24-02-2004, 16:56   |  #3  
Yıllanmış Üye
166 mesaj

bu yöntemin dışında birde direkt olarak oyunun .exe dosyası üzerinde oynama yaparak çalıştırılabilir..her oyun değişik korunma mekanizmasına sahip..genelde böyle dosyalar,no-cd crack diye geçiyor..bu da crack içine girdiği için forumda yasak olabilr..fakat nette bu tür dosyaları bulman mümkün..

ZaLeX
26-02-2004, 11:15   |  #4  
Üye
55 mesaj

www.gamecopyworld.com bi bak istersen[8]

cansaglam
26-02-2004, 17:30   |  #5  
Üye
92 mesaj

bunlar yasal değildir ama zaten burda bunları yazmanız yanlış.

ottoman
29-02-2004, 03:55   |  #6  
Taze Üye
11 mesaj

cd space© adlı programı oneririm tek kelimeyle mükemmel.

Gökhan Varişler
03-03-2004, 16:19   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

ARKADAŞLAR OYUNLARI CD TAKIP OYNAMAK VARKEN NEDEN HEP KOLAYINA KAÇIYORUZ HEM HER TÜRLÜ YAPTIĞINIZ HİLELERİN YASAK OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ SİTE SAHİPLERİNİDE ZOR DURUMDA BIRAKIYORSUNUZ

Intruder
06-03-2004, 22:01   |  #8  
Yıllanmış Üye
184 mesaj
alıntı:
Gönderen : cansaglam

bunlar yasal değildir ama zaten burda bunları yazmanız yanlış.

orjinal oyun cd sini koruma amaclı güvenlik kopyası cıkarmak yada bu mümkün degilse sürekli cd den okumayı engelleyeci yazılımlar kullanıp biton para verdigimiz oyunun cd sini korumak YASALdır.
illegal olan oyunun kopyalarını cıkarıp onları satmak , internette yayınlamak(ki buda ülkemizde hala suc degil) gibi faaliyetlerdir.

bence asıl yasaklanması gereken güvenlik kopyaları cıkarılmasını engelleyen yöntemlerdir. benim orjinal oyun cdim sürekli okundugu icin yıpranıp okunamaz hale gelince bana oyun sirketinden  verilen cevap "yenisini alın" ise benim o cd yi gerekirse 10.000 kere cogaltmam ve bozuldukca atıp digerini kullanmam engellenmemeli.

Gökhan Varişler
16-03-2004, 22:21   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

neden hala oyunları cd siz oynamak istiyoruz ben anlamadım şu oyunları cd li oynayalım cd siz oynuyoruzda ne oluyor aslında en kolay yolu bir çok sitede bulunan "NO CD CRACK"leri var fakat hep sorun çıkartıyorlar

Nickless_man
25-03-2004, 23:14   |  #10  
Yeni Üye
27 mesaj

O güzelim 50$+kdv+ulaşım ücretli toplam 70$ dolar fiyatıyla cd ile oynayınca seninde bildiğin gibi cdler çizilir.(ucuz cd olsada çizilir ama o ayrı konu) oyun firmaları ise cd nin çizilmesi karşısında sorumluluk kabul etmezler. sonuçta bir oyunu cd siz oynarsan elindeki orjinal cdnin ömrü uzar ve extradan bi 70$ daha vermek zorunda kalmazsın.

Ayrıca bir arkadaşın dediği gibi kişisel amaçlı kullanım için kopya aslında YASAL dır. Zaten arkadaş çok güzel açıklamış:)

Aslında firmalar cd leri gerçek korsanlardan korumaya kalktıklkarından asıl oyuncunun bu hakkını unutuyorlar veya yok sayıyorlar. bizede clonecd kullanmak düşüyor.

Banned
26-03-2004, 00:41   |  #11  
Banlandı
109 mesaj
alıntı:
Gönderen : varisler3

neden hala oyunları cd siz oynamak istiyoruz ben anlamadım şu oyunları cd li oynayalım cd siz oynuyoruzda ne oluyor aslında en kolay yolu bir çok sitede bulunan "NO CD CRACK"leri var fakat hep sorun çıkartıyorlar

valla ben hemen her oyunu no-cd craclerle oyunyorum hiç bir sorun yok niye öyle dedinki, cd takıp çıkarmaası insanı sıkıyor ve cdromu da bi parça yıpratıyor o yüzden crackl ioynuyorum.EE insanın cdromunu ve cd sini koruma amaçlı ise illegal bir durum söz konusu değildir heralde.megagames.com'a da  bi bakıverin artık.

Banned
01-04-2004, 16:41   |  #12  
Banlandı
44 mesaj
alıntı:
Gönderen : varisler3

ARKADAŞLAR OYUNLARI CD TAKIP OYNAMAK VARKEN NEDEN HEP KOLAYINA KAÇIYORUZ HEM HER TÜRLÜ YAPTIĞINIZ HİLELERİN YASAK OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ SİTE SAHİPLERİNİDE ZOR DURUMDA BIRAKIYORSUNUZ

Yaw ben arkadaşımdan CD sini istiyom oda oynamak istiyor bende..

Bide İnternetten indirilenler Cd siz çalışması lazım.

werci
22-04-2004, 22:23   |  #13  
Üye
50 mesaj

yani konu bayagı farklılasmıs... gamecopyworld.com dan bir suru oyunun no cd - ccracklari war, bide eger sorun cikarirlarsa die dusunuyorsan VirtualDrive programını kullan bu program cd nin kopyasını bilgisayarına atıyor ve sonra ayrı bi sanal surucu olusturuyor ve sanal surucude bilgisayarına oluturdugu kopyayı sanal surucude gibi gosteriyor ve sende oynaya biliyorsun bide dogal olarak bilgisayarında yer kaplıyor bayagı...

murataydos
08-05-2004, 15:17   |  #14  
Taze Üye
1 mesaj

vitrual drive al ve çalıştır.Hem oyun hem film ne istersen cd'siz çalıştırır

murat_rc
14-05-2004, 15:36   |  #15  
Yeni Üye
41 mesaj

arkadasım oyunları cd ye gerek kalmadan oynamak için 2 yol var 1 virtual cd diye bir program bunu biliyosundur 2 cisi no cd dedigimiz olay tabii bu nocd leri arayıp bulacaksın versiyonu vewrsiyonuna uyacak artı bide nocd leri indirirken viruslere de dikkat edeceksin çünkü akıllı uslu sitelerde bulunmuyo  sen bana cd siz oynamak istedigin oyunu yaz maille bende sana elimdeki arşivde var sa göndereyim ok

psychomantis
15-05-2004, 13:08   |  #16  
Taze Üye
3 mesaj

Ben de cd ghost adlı programı önerimim çok basit ve anlaşılır.

burwhite
16-05-2004, 22:31   |  #17  
Yeni Üye
41 mesaj

www.astalavita.com buradan nocd lerini bul

romeo
21-05-2004, 16:56   |  #18  
Taze Üye
14 mesaj

nero nun kendi programı ile de image alıp yapabilirsin ve sanal cd olarak göstere bilirsin oyunları ayrıca forumdan sana no-cd-crack hakkında fazla bilgi veremeyiz bu olay forum kurallarına aykırı ve arkadaşımızın dediği gibi forum sahiblerini zor durumda bırakmaya hakkımız yok bunun için crack mevzusunu kapatalım isterseniz

mucit_88
23-05-2004, 14:57   |  #19  
Taze Üye
9 mesaj

Bence P2P de NoCd Crack Diye Aratın Daha da Kolay
(eğer oyun korsansa Cdyi kırın Orjinalini alın Daha iyi) Kahkaha

Elektrocu
05-06-2004, 13:01   |  #20  
Üye
80 mesaj

eğer yerin varsa virtual drive yada CD Space iyi ama yerin yoksa ve int. cafeler için özellikle crack ları tercih ederim... şahsen cafemde megagames.com dan indirdiğim no cd crackları kullanıyorum bencede bunu dene...

HQ
06-06-2004, 16:47   |  #21  
Taze Üye
9 mesaj

http://www.megagames.com/trainers.html ilgilenenlere... :)