Beyler,ben oyun için 4-5 yıl gidecek bir laptop almaya karar verdim bu laptopu topladım sizce nasıl.Toplam fiyatı 24 Milyar.Fakat daha iyi önereceğiniz varsa önerilere açığım.Para Sıkıntı Değil.
Özelleştirdiğim Laptop(Para Sıkıntı Değil.)
Ağzından çıkanın kulağın duyuyormu bu kadar saf olmayın yav kendinizi bu kadar belli etmeyin.
24 milyar bir leptopa verildiği görülmüşmü.Server kurcaksan ayrı zaten seçtiğin server bilgisayarı.
Normal kişiler 2 milyara 4 sene yeten pc veriyoruz topluyoruz senin istediğine bak.
Doğru düzgün bir fiyat belirle ona göre bişey diyelim forumları dolaş biraz uçma o kadar.
Hadi leptop istiyorsun oda olsun en fazla 4 milyar bana göre o bile fazla.
murat5038 'in dediği gibi o bir server bilgisayarı. Ben o fiyata oyun bilgisayarı alsam daha özel üretim bir şeyler alırım.
Buradan Dell Alienware konfigüre edebilirsin.
Monster modellerine bakabilirsin.
Asus ve MSI'nin özel üretim canavarlarına bakabilirsin.
O parayla iki tane ürün alabilirsin, MacBook + Alienware mesela.
murat5038 'in dediği gibi o bir server bilgisayarı. Ben o fiyata oyun bilgisayarı alsam daha özel üretim bir şeyler alırım.
Buradan Dell Alienware konfigüre edebilirsin.
Monster modellerine bakabilirsin.
Asus ve MSI'nin özel üretim canavarlarına bakabilirsin.
O parayla iki tane ürün alabilirsin, MacBook + Alienware mesela.Ne ikisi 10/15 tane masaüstü bilgisayar alınır O kadar paraya netcafe açılır adam hem masaüstü almıyor hemde Leptopa 24 milyar diyor.Gösterdiği bilgisayar özellikleri zaten o dediğin sitelerin konfigurasyonundan alınmış.
o kadar para verilir mi arkadaşım
http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt7 ... ebook-urun9287.html
al bunu 5 yıl götürür seni kalan para ile de 2.el araba alırsın.