2.8 prescott'ı makinaya yeni taktıktan sonra ups hemen overload uyarısı veriyor(kırm. ışık ve uzun kesiksiz biiiip)ups:600 w tunçmatik power supply ise aopen 350 w Ne yaparım lütfen yardım.
p4 2.8 prescott L2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.demek ki UPS kaldırmıyor diyeceğim ama 600W demişsin.Belki UPS nin bir parçası eskimiştir ( bende de vardı aynı bip hemen bilgisayarı açar açmaz başlıyordu servise götürdüm pili mi ne bitti dediler 30$ değiştirdiler sonra çalışmaya devam etti )sonuç olarak galiba servis yolu sana da gözükmüş
YÜKSEK İHTİMALLE UPS İN ÖMRÜ BİTMİŞ. PİL DEĞİŞİMİ BİLE BAZEN PROBLEMİ ÇÖZMÜYOR. EĞER UPS İN ESKİYSE YENİ BİR TANE ALMAN DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. (BENDE YAKIN ZAMANDA YENİLEDİM)
alıntı:
Gönderen : karamuratdemek ki UPS kaldırmıyor diyeceğim ama 600W demişsin.Belki UPS nin bir parçası eskimiştir ( bende de vardı aynı bip hemen bilgisayarı açar açmaz başlıyordu servise götürdüm pili mi ne bitti dediler 30$ değiştirdiler sonra çalışmaya devam etti )sonuç olarak galiba servis yolu sana da gözükmüş
+1