Arkadaşlar Uzun zaman oldu foruma yazı yazmayalı şimdiden tüm chip arkadaşları modüratörleri selamlarım
Efem benim şimdi bilgisayarımın akşam bilgisayara bakarken bir şey oldu değişik bir ses çıkarmaya başladı. bu ses hala gitmedi sabahtan belli içini temizledim fanları çıkardım power supply'ın içini açtım fanların tozunu işlemcinin tozunu aldım sonra onları bir güzel fan yağıyla yağladım herşeylerini takdım tamam ses gitmesi lağzım derken bu ses gitmedi ve gitmeyecek galiba kulağımla dinleye dinleye sorunun power'dan kaynalandığına karar verdim tabi ben buna çok inanamıyorum ama yine de son noktayı ona koydum şimdi daha önce kasayla gelen power'ı yakmıştım sonra yenisini olarak da power supply kont marka 350 watt bir suplay takmışlar bir yıl geçti ama şimdi bu da vızır vızr ses çıkarıyor şimdi millet benim bilgisayar da iki tane tv kartı var bir tane hdd var para olunca iki tane olabilir. sonra bir dvd ram, bir de cd okuyucu ve disket okuyucu var sonra ek donanımlar olarak bütün usb girişleri dolu artı usb hup var bilgisayar anakart asus p4800-x işlemci intel p4 3,00 ghz ekran kartı 128 mb harddisk de segate marka şimdi nasıl bir marka ve kaç watt çok sessiz çıt bile çıkmayan bir power supply almam lağzım
Bütün önerilerinizi bekliyorum millet şimdiden hepinizin teşekkür ediyorum selamlar