P4 İşlemci İçin İyi Bir Fan Alıcam Ama Daha Önce Hiç Fan Almadım Nasıl Bi Fan Önerirsiniz</p
Sessiz Olması Bile Yeter Fan Olmadan Kullanıyorum Ve Genede Sıcaklıktan Şikayetçi Degilim Bu Yüzden Sogutması Pek Önemli Degil Muhtemalen Sogutma Fazlasıyla Yeterli Gelir...
P4 Soket 775 İşlemci İçin Fan!!
P4 İşlemci İçin İyi Bir Fan Alıcam Ama Daha Önce Hiç Fan Almadım Nasıl Bi Fan Önerirsiniz</pfan olmadan kullanıyorum derken şu an bilgisayarının işlemci üstünde işlemci fanı olmadığını ve böyle kullandığını söylüyorsun doğrumu anlamışım ?
Sessiz Olması Bile Yeter Fan Olmadan Kullanıyorum Ve Genede Sıcaklıktan Şikayetçi Degilim Bu Yüzden Sogutması Pek Önemli Degil Muhtemalen Sogutma Fazlasıyla Yeterli Gelir...
bence p4 için pahalı bir fan alacağına yeni bir işlemci al
Evet Fan Olmadan Kullanıyorum :D Ve Nasıl Oluyorsa Gayette Memnunum Tabi Fraps Açınca Makine Kafayı Yiyor Bende Fan Almaya Karar Verdim
Bütçe:30-40 Lira
1.En İyi Q.Core İşlemci Takarım Kesinlikle Ölü Yatırım
2.Ramlar DDR Ve DDR 1 Gb Ram 100 Lira Gibi Fiyatlara Fırlamış Bu Yüzden Bu Sisteme Upgrate Yammak Gibi Bi Düşüncem Yok Elimi Versem Kolumu Kaptırırım Biraz Daha Gidsin Sistem Bana Ara Sıra Sorun Cıkarsada İşimi Görüyor Giddigi Yere Kadar Kullanmayı Düşünüyorum
Önerdigin Fan İçin Saol Pazartesi Günü Gidip Almayı Düşünüyorum
bendede p4 2.8 var tam bir ısı ve ses canavarı.
kesinlikle ugrasmaya degmez yazık bence.
yeni konu acmadan bende sorabilirmiyim acaba.
anakart: P5PL2
işlemci: p4 2.8
ekran : ATİ x550 xt 256 mb (bunu gorebildim üzerinde)
ram : kigston 512 ddr2
harddisk: 80 gb sata...
aldıgım gunden beri okadar sorun cıkardıkı bu işlemci, göstermedigim bilgisayarcı. yapmadıgım sey takmadıgım fan surmedigim macun kalmadı. artık canımdan bezdirdi ugrasmıycam. ama bilgisayar. bos calısmada bile 65 70 dereceden asagı inmiyor. incelemelere gore 90 derecelerde falan cok calısmıs. tabi 100 lerce kez reset atarak :)) bana bilgisayarlık yapamıyor isin aslı.
cok fazla butcem yok. acaba bu sisteme. sadece idare edebilecek uygun işlemci vs.. yada ne gerekliyse. ekleyerek bi sure saglıklı calısmasını saglayabilirmiyiz.. simdiden tesekkur ederim.
ezbere gidip bu sokete uygun işlemci alıp. olmayınca cope atmak istemiyorum işin aslı.
siz usta arkadaslar yardımcı olursanız. cok tesekkur ederim
İşlemci işi(kısaca elektronik) bence sanş işi biraz. Kasa yapısı,soğutma fanları ve işlemciyi kast ettim,benim işlemci ortalama 50-55 derece arasında dolaşıyor,intelin stok fanı olmasına karşın...Bundan önce kullandığım pentium 4 2.66ghz 512kb önbellek 533 MHz FSB işlemci çok ısınıyordu,kapanıp duruyordu,bu ısınmıyor :)