Arkadaşlar dell 1564 modelini almayı düşünüyordum. Vatandan alacağım için world kartın çıkmasını bekliyorum çıktı çıkacak oyun oynamıyacam dedim ama üniye gidecez ya oynamak istersem sonuçta oyun manyağıyım ps2 ye güveniyorum ama herşeyin tek bir arada bulunduğu(multimedia oyun )bi laptop daha çok işime yarar diye karar verdim. . Bu yüzden dx11 li güzel bi makina almaya karar verdim. Şu an packard bell kullanıyorum marka çok el değiştirdi yeni sahipi ne yaptı bilmem ama aklımda 2 seçenek var buyrun...
,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=42324
,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42475
bu ikisinden biri diyorum artık. Aslında i5 işlemcili 4 gb ramli ati 56501gb ekran kartlı bi packard bell çıkarsa ona atlıcam. 2.modelde 6 gb ram 640 gb hdd diyerek fiyatı gereksiz şişirmişler. benim beklediğim gibi i5 li 4 gb li 320 hdd li 5650 ekran kartlı bi makina gelecekmi yada i3 lü olanı al oda yeter gibisinden yorumlarınızı bekliyorum. i3 ve i5 arasındaki farklara baktım youtube da bikaç videoda vardı 2 katı neredeyse her uygulamada değil. pc nin donmadan hızlı bir şekilde işlemesini istiyorum o yüzden i5 gerçekten i3 ün 2 katı derseniz ona göre beklicem. Uzun oldu kusura bakmayın. Yorumlar için şimdiden teşekkürler...