pACKARD BELL TJ75-JO-283TK nasıl ??

hyperboyy
24-02-2011, 18:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

pACKARD BELL TJ75-JO-283TK 
İşlemci :        Intel Core i5 480M 
İşlemci Hızı :        2,66 GHz
Bellek :        6 GB
Sabit Disk :        640 GB
Bluetooth Portu :        Var
Ekran Belleği :        1 GB
Ekran Boyutu :        15,6"
Ekran Çözünürlüğü :        1366 x 768
Ethernet :        Var
Garanti Süresi :        2 Yıl
Hoparlör :        Var
Model :        TJ75-JO-283TK Sr SİYAH
Ekran Özelliği :        WXGA HD
Grafik Tipi :        ATI HD5650
İşlemci Tipi :        Çift Çekirdek
Optik Sürücüler :        DVD-RW
Menşei :        İthal
Touchpad Mouse :        Var
Ses Kartı :        Var
Wireless :        Var
Kart Okuyucu :        Var
Dahili Kamera :        Var
Yazılım :        Windows 7 Home Premium

arkadaslar teknosadan samsung aldım hiç begnmedm onu iade edip bska pc almayı planlıorum sizce bu nasıl oyun kasma vb konularda iyi midir lütfen yardım edin cok magdurum yaaa.w

inflamesc
24-02-2011, 19:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
163 mesaj

Aynı notebook un 282tk sı var bende yanı sadece ram'i 4 gb eğer sıksık oyun oynamayı planlıyorsan her laptop'ta oldugu gıbı bundada bır sogutucu gereklı ama pb eskısıne gore cok ısınma sorununu aşmış gibi gornuyor. Tabi pb almayan kişilerin  kullanmamasına ragmen "çok ısınıyormuş ya" demelerine bakma şehir efsanesı bunlar... Tabi burda butcede onemlı...

hyperboyy
25-02-2011, 17:23   |  #3  
OP Taze Üye
15 mesaj

samsung u 1500 liraya almstım sogutucu dahil bu pc de 1550 lira civarında. sogutucu da almıstım samsungu alırken. smdi sık sık olmasa bile cod nfs crysis vb. oyunları oynamak istiyorum kasmasın güzelce akıcı bir sklde calıstırsn bska bir sey istemiorum bu pc karsılar mı işte yaa offf cahiim bu konularda k .bkmayın .w

inflamesc
25-02-2011, 21:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
163 mesaj

kesinlikle bir sorun cıkmaz ama tabi daha guvenılır eşeğini sağlam kazıga baglamak ıstıyorsan da 100-300 lira daha fazla verip marka değeri dahil asus acer hp vs vs alabilirsin ama dedıgım gıbı bnde 282 tk var alırkende cok çekincelerim olmuştu ama şuanda memnunum.

hyperboyy
25-02-2011, 23:15   |  #5  
OP Taze Üye
15 mesaj

ya işte bu pc yi 1500 liraya aldım asuslar teknosada en az 1700 lerde blmiorum nabıcam karar veremdm babamı da maddi acıdan etkilemek istemiorum bunu alayım ara sıra girerim oyuna takılırım idare eder herhalde

metaltrrocker
28-02-2011, 13:56   |  #6  
Taze Üye
8 mesaj

bende bu aralar laptop almayı dşünüyorum baya derinlemesine bi araştırmaya giriştim paranoyaklık derecesinde.ekran kartı olarak piyasada uygun fiyatlılar arasında bulunan ati hd 5650 modeli ekran kartı sıralamasında 70. sıralarda bana.bunu düşünerekten PB diğer laptoplara kıyasla tabiri caizse beleş gibi duruyor ama yaptığım araştırmalara göre şikayet sitelerindeki yorumlara göre de pb markasının belirli bir serisinde (yanlış hatırlamıyorsam tk 85 yada tm85 te) batarya sorunu varmış bir zaman sonra batarya yüzde 80 lerde takılı kalıyomuş ve daha da aşağılara düşebiliyormuş bunun dışında bir sorun yok gbi duruyor pb de ama bu sorun çok aşırı miktarda kullanıcı tarafından yazılmış şikayet sitelerine bende pb alacaktım nasıl desem soğudum resmen markadan diyebilirim.asus tan bahsetmem gerekirse bana göre yeni modellerinde fiyat skalası 1000-1600 arasındaki modellerde adam akıllı ekran kartı yok tek bir çeşit ekran kartı kullanmışlar o da 545v serisi bununda sıralaması(140. sırada) ve benchmark değerleri bana çok düşük geldi .
benim alabileceğim laptobun maksimum fiyatı da 1500 tl olduğu için bana göre laptop neredeyse yok gibi bişey:D
hani şöyle birşey var bilen birilerine soruyorum mesela dell nasıldır diye ona çok ısınıyor diyorlar 
acer soruyorum servisi kötü diyorlar
toshibadan ve hp den bahsetmeme gerek yok fiyatları pahalı alamam yani
casper dan da pek olumlu bahseden yok yani anlayacağınız çok kısır bir döngüdeyim:D:D
tek hedefim var o da sony alabilmek indirim de olan bi tane var ati5650 ekran kartına sahip fiyatı da çok uygun kampanyayı kaçırmazsam onu alacağım
yada gidip gözümü kapatıp bi tane laptop alacağım artık oyun oynatırsa adam akıllı amenna ne diyeyim çok zor iş saplantılı bir şekilde detaylara önem vermek ...

metaltrrocker
28-02-2011, 14:00   |  #7  
Taze Üye
8 mesaj

eklemek istediğim bir nokta daha var. bu i serisi işlemciler çıkmadan önce asus ve samsung da ki ekran kartları şimdiki kullandıklarına göre daha iyiydi ancak i serisi laptoplarda kullanılmaya başlandığından beri ekran kartlarının kalitesini düşürdüler ve piyasa da p yada t serisi işlemcili(eski p serisinden bahsediyorum) laptop bulmak zor.bunu da anlayabilmiş değilim dğrusu

MEDENİBARLAS
28-02-2011, 16:21   |  #8  
Üye
87 mesaj

ekran kartlarının düşük olması şundan i serisi işlemciler kendi içerisinde gpu'su bulunmaktadır. ondn olabilir diye düşünüyorum....