arkadaşlar TJ75-JO-114TK model bilgisayarım windows7 (64bit) işleim sistemi kullanmakta ama internet konusunda çok sıkıntı yaşamaktayım.sıkıntılarım şöyle;internete çok yavaş bağlanıyor,bağlantı sürekli kopuyor,bilgisayar çok yavaş açılıyor çok yavaş işlem yapıyor.
kesinlikle virüs yok bilgisayarda 3 defa bilgisayarcı ve servis getirdik eve ama onlarda halledemedi.bazıları ''windows 7 de internet zaten sorun olur benim de böyle sorunlarım olmuştu hemen xp ye geçtim rahatladım'' diyor.sizcede gerçekten öyle mi?
xp yi bir denesemmi acaba diye düşünüyorum ama buseferde orjinal windows7 den wazgeçemiyorum çünki alırken cd sini fln vermediler sistem bilgisayarda gömülü.
xp ye geçersem eğer driverlerini bulabilirmiyim?
packartbell driver !
evet başka modemlerde denedim ama uzun süreli değilÖncelikle buna inanma.
Dizüstünü hiç farklı bir modemde denedinmi ? Wireless performansı nasıl ?
yani ben kendi modemimde intrenete girerken bazen hemen bağlantı kopuyor bazende birkaç saat süreyle kopuyo baska modemlerde uzun süreli denemedim hiç
evet onuda çok denedim ama fayda etmediarkadaşım hiç pb kullanmadım ama eğer alırken yanında kurtarma dvd si vermedilerse mutlaka recovery backup menager yada benzer isimde bir program vardır hdd bozulursa ne olacak öyle saçmalık olur mu? garanti olsun diye 4 tane boş dvd al yanına ve programı çalıştır o bölüntüyü yedekle ayrıca format atmakla o bölüntü silininmez tabii kurulum esnasında diski biçimlendirmeye kalkmazsan sen en iyisi burayı bi oku daha iyi anlayacaksın
benim asıl sorum şu alucak aslında;
benim masaüstünde kullandığım w7 ile laptop a format atsam bişey olur mu?
(masaüstünde kullandığımım dizüstünde kullanabilirmiyim yani?)