Bu Konuda Geçen Herşey Hayal Ürünüdür...
Sene: 21.08.1993Chip Online Şehrinin Padişahı Selçuk İslamoğlu...
- Uzun yıllardan beri Azaları (Üyeleri) arasında çıkardığı rütbelilerden (İlk Maestro'lardan....Forum Katib'lerine kadar uzanan seçilmişler) olmak üzere yeni bir Vezir (Denetmen) seçecektir.
- Padişah o güzel Şehirindeki Sarayında iyi bir yeni Vezir seçmek için düşünür durur iken, Padişahın Soytarısı (Elini şaplatarak) buldum diye bağırır.
- Padişah; Neyi buldun Soytarım? diye yanaşır.
- Soytarı; Efendim, bu kadar yıl beklediniz, madem siz seçemiyorsunuz diğer Azalara soralım der.
- Padişah; (Sakalını okşayarak) HAYIR, ben dururken Azalara ne gerek diye homurdanır.
- Soytarı; Efendimiz zaten Azalar dedi diye onların dediği olmayacak ya biz Listemizi gösterelim en çok çarpıyı alan Rütbeli Azanın ismini cismini kontrol edersiniz bir iki gün daha düşünür, olur ya da olmaz dersiniz eğer olur dersenizde yeni Vezir olarak Sarayımıza atanır seçilen kişi der.
- Padişah; (Soytarının bu söyledikleri Padişahın aklına yatar ve kısık bir sesle) "Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete" dedikten sonra Peki soytarım senin dediğin gibi olsun der.
Ertesi sabah bütün Şehir Azaları toplanır... Duyuru yapılır ve Soytarı elinde Liste ile dolaşmaya başlar.
Katılımlarınız için teşekkür ederim. CapanQGLU...