padişahlar esrar içerdi

theironman
21-01-2016, 13:23   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

ir ilber ortaylı açıklaması. padişahların arasında sigara içenler kadar esrar içenlerin de olduğunu iddia etmiş.

fatih sultan mehmet de içki içiyormuş, ilber hocaya göre...

haber / video

kenpazhi97
21-01-2016, 13:37   |  #2  
kenpazhi97 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 11
75 mesaj

kattiyen yalandır dedin hoca kim bilmiyorum ama kesinlikle yalandır bunlar hep osmanlıyı kötülemk için çalışıyorlar kusura bakma ama böyle sen o hocaya sor bakalım nerden öğrenmiş bunu yanındada dersinki utanmıyormusun kendi soyunu kötülemeye eğer doğru içiyorlar derse dersinki nasıl tarihçisinsen (eğer tarihçiyse) git ozaman soyunu adam gibi araştır İŞİNE GELEN BİLGİLERLE ARAŞTIRMASIN

kusura bakma ama sinirlendim biraz böyle yalan yanlış şeylere tahammül edemiyorum

theironman
21-01-2016, 15:16   |  #3  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

işin aslı bende doğru olduğunu düşünmek istemiyorum ama ozamanın şartlarında mümkündür belkide bilemiyrum

Kapalı Hesap (278819)
21-01-2016, 19:16   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
22 mesaj
Alıntı: kenpazhi97  
kattiyen yalandır dedin hoca kim bilmiyorum ama kesinlikle yalandır bunlar hep osmanlıyı kötülemk için çalışıyorlar kusura bakma ama böyle sen o hocaya sor bakalım nerden öğrenmiş bunu yanındada dersinki utanmıyormusun kendi soyunu kötülemeye eğer doğru içiyorlar derse dersinki nasıl tarihçisinsen (eğer tarihçiyse) git ozaman soyunu adam gibi araştır İŞİNE GELEN BİLGİLERLE ARAŞTIRMASIN

kusura bakma ama sinirlendim biraz böyle yalan yanlış şeylere tahammül

yalan değil %100 gerçek... gerçekler acıdır uyuşturucu müptelası padişahlar kadar eş cinsel sapık padişahlarda olmuş... boşuna oğlancı demiyorlar... asıl sen niye inkar ediyorsun kayıtlarda bile yazıyor...

Kapalı Hesap (278902)
22-01-2016, 00:15   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
13 mesaj

Aklı başında olanlar ESRARIN Gerçek miktarının ne olduğunu bilerek içerlerdi.Hangi gün hangi saat nasıl bir yöntem bunların hepsi bilimsel gerçeklik ile halen yapılmaktadır.

İçince CAHİLLERİN Yaptığı gibi:
Sana dokunanı yakarım
sen benim kardeşimsin
sana canımı veririm
her şeyim sensin

Bu TÜRLER Sabah uyandığında İLK işi İNKARDIR...

Ama gerçek kişiler ne yaptığını da bilir nasıl yaptığını da geçmiş milletlerin çoğunda ESRAR Denen madde hep kullanılmıştır.

kenpazhi97
22-01-2016, 15:17   |  #6  
kenpazhi97 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 11
75 mesaj

ne kayıtıymış acaba ildefa senden duydum