Bilgisayarımda 3 işletim sistemi bulunuyor ancak Vista'ya girerken sürekli mavi ekranda "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" hatası verip anında yeniden başlatıyor. Güvenli Mod vs. hepsini denedim ama bir türlü sisteme giremedim. Şu günlerde iyi ki birden fazla işletim sistemim var diye şükrediyorum doğrusu. Bu konuyu biraz araştırdım en mantıklı çözümü burda buldum: http://support.microsoft.com/kb/903251/tr
Ancak belirtilen çözümde kayıt defterine ulaşmamı istiyor. Acaba XP'deyken Vista'nın kayıt defterine ulaşabilmem mümkün mü? Değilse ne gibi çözümler var ve mümkünse format dışında olsun.
Nedende "HaxDoor" adında bir virüsten bahsediyor bana çok mantıklı geldi çünkü 4 gün önce öğretmenimden geri aldığım flash diskimde bir virüs çalıştırmıştım. Birkaç kez tarattım bilgisayarı ve herhalde bi işe yaramadı dedim. Ancak çok ağırdı bilgisayar. Daha önce amvo virüsüne yakalanmıştım aynı şekilde oldu o da bir arkadaşım sayesinde oldu Ama combofix ile düzeltmiştim 2 virüsü de fark edemedim çünkü usb'ye dosya kopyalarken kopyaladığınız dosyayı gizli yapıyor ve kopyaladığınız dosya/klasörle aynı ismi alıp kendini usb'ye yapıştırıyor. Simgesini de Klasör resmi yapıyor. Eğer siz klasör ayarlarından "Gizli dosyaları gösterme" ve "Bilinen uzantıları gösterme" seçeneklerini işaretlediniz mi anlamanız imkansız.
-------------
İşletim sistemlerim:
-------------
Windows Vista Home Premimum 64bit
Windows XP Profesional 32bit
Pardus (Linux) 32bit
-------------
Donanımım:
-------------
İşlemci: Intel Core2 Quad Q6600 @2.40 ghz
Ekran Kartı: Zotac nVidia GeForce 8800GT
Anakart: Asus P5K SE
Bellek: Kingston 2x2GB 800 mhz (Toplam 4Gb)
HDD: Samsung HD501LJ 500GB