asymetry sormuş:
sistemi yeni topladım,kurulum her şey gayet yolunda gitti,ancak palit 8800 gt stok fanı gerçekten iyi gürültü yapıyordu,kısa sürede bulduğum ilk soğutma çözümü olan ıextrama silenx pro 80mm bakır soğutucusunu ekran kartına uyguladım,gürültü hatırı sayılır seviyede azaldı ancak sonrasında yüklediğim lara croft tomb raider anniversary oyununu çalıştırmamla sorun başladı,oyun açılırken bile ekran kartı soğutucusu ısınmaya (elimle kontrol ettim sıcaklığı çünkü soğutcunun ısı kontrolu yok sadece devir kontrolu var)başladı ve ekranda çizgiler ve donmalar yaşandı kısa sürede ısı el yakacak seviyelere çıktı ve oyun kapandı vista ekran kartı sürücüsünün bu durumdan kurtulmak için çalışmayı kestiği uyarısında bulundu.bir kaç kez denedim sonuç aynı,ati tool test yaptım sonuç aynı,sorun uyguladığım soğutma çözümünün yetersizliğimi yoksa yazılımsal mı anlayamadım,bazı forumlarda sp1 paketinin yüklenmesinin bu gibi sorunları çözdüğü yazıyor ama ben sıcaklıktan dolayı ekran kartının çalışmayı kestiğini düşünüyorum,uzman olarak siz neler söyleyebilirsiniz,teşekkür ederim..
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
q6600 işlemci
2 gb 800mhz ocz reaper ram
palit 8800 gt ekran kartı
250 gb 16mb ncq seagate hdd
fsp 500w bluestorm 2 psu
vista premium türkçe
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)