kötü bir kart değil kafana takma ancak 5770 alabiliyorsan kesin değiştir...
palit 9800 gt (256bit) green 1 gb nasıl bir kart
- 1
- 2
Keşke dediği gibi konu açsaydın.Şimdi bir tabir vardı ama forum gereği kullanamıyorum.Ekran kartını eğer değiştirebiliyorsan hemen değiştir derim.En fazla 2yıl gidecek bir ekran kartı.Çünkü yakında piyasada direct x 10 destekli oyun kalmıyacak.Bir çok oyun yapımcısı direck x 11 için düğmeye bastı.Eğer alabileceksen GTX460 modeli gayet güzel bir ekran kartıdır. Vatanda zotac GTX460 modeli var.Soğutması kasa içindeki havayı dışarı atarak gayet güzel bir soğutma sağlıyor.Ama power olarak minimum 500Watt ile stabil çalışır.Bir kaç videoda overclock edilmiş haline baktım.5870'i kılpayı kaçıran bir hale geliyor.Çünkü bünyesinde GDDR5 Ram'lere ve de 256-bit'lik veri yoluna sahip.
Keşke dediği gibi konu açsaydın.Şimdi bir tabir vardı ama forum gereği kullanamıyorum.Ekran kartını eğer değiştirebiliyorsan hemen değiştir derim.En fazla 2yıl gidecek bir ekran kartı.Çünkü yakında piyasada direct x 10 destekli oyun kalmıyacak.Bir çok oyun yapımcısı direck x 11 için düğmeye bastı.Eğer alabileceksen GTX460 modeli gayet güzel bir ekran kartıdır. Vatanda zotac GTX460 modeli var.Soğutması kasa içindeki havayı dışarı atarak gayet güzel bir soğutma sağlıyor.Ama power olarak minimum 500Watt ile stabil çalışır.Bir kaç videoda overclock edilmiş haline baktım.5870'i kılpayı kaçıran bir hale geliyor.Çünkü bünyesinde GDDR5 Ram'lere ve de 256-bit'lik veri yoluna sahip.
Geçti bolu pazarı sür eşeği niğdeye ? tabir bumu ? :D
çoğu pc ci böyle hele bazen küçük yerler var bi ara uğramıştım bi tane müşteri ekran kartı olacaktı 9400gt bütün oyunları full ayarda açar dedi :D
hay ben o bilgisayarcının !
Sana söylüyorum o kartı sakın alma ve o adamdan bir daha alışveriş yapma!
450watt ile çalışan kartın 300 ile nasıl çalışmasını bekler gerizekalımı bu ?
Arkadaşlar ekran kartını aldım degiştiremedm ..s Fakat nasıl test edebilirim?
Arkadaşlar ekran kartını aldım degiştiremedm ..s Fakat nasıl test edebilirim?üçkağıtçı onlar değiştirmezler tabi ancak dediğim gibi çokta kafana takma kötü bir kart değil hayırlı olsun
güncel olarak daha iyileri var onlardan almalıydın sadece
test olayına gelince neyi test? power için diyorsan kaliteli psu varsa bağla 300w a yoksa sakın bağlama
git psu al önce
görüntüyü test etmekse dediğin
yükle 1 -2 güncel oyun birde fraps programını fps değerlerine göre arttır görüntü kalitesini test et bu kadar...Son Düzenleme: Turkishfs ~ 01 Aralık 2010 23:51
yaw arkadaslar abartmıs bızım cafede 9800 gt var pclerde gta 4 u call of duty black ops 2 yı crysis 1 metro 2033 ü falan kasmadan oynatıyor yeterli bi kart tabı full ayarlarda deıl ama goruntu gayet güzel seni idare eder ama psu alman gerekicen 300 wattla olmaz full yalan solemıs size kakalamak için bilgisayarcıda dıkkat et bu sana 9400 gt falanda gondermıs olabılır :D
Ne demek değiştiremedim tüketici hakkı diye birşey var muz cumhuriyeti mi burası eşşeeek gibi değiştirmek zorunda :) paketi açmadıysan veya aynı şekilde paketleyebiliyorsan al götür değiştirecem de değiştirmezsen seni şikayet ederim de hakem heyetlerine ... yine yok derse en yakın kaymakamlığa git bi dilekçe ver onlar halleder.
- 1
- 2