palit 9800 gt (256bit) green 1 gb nasıl bir kart Nasıl bir kart
palit 9800 gt (256bit) green 1 gb nasıl bir kart
- 1
- 2
artık çok eskidi o kart yeni çıkan kartlara bak ati nin 6000 serilerine falan yada alacaksan HD5770 le gtx460 tavsiyemdir
onun yerine 5750 daha iyidir.
Arkadaşlar 9800 gt aldım 5770 alcaktım Gittim bütün bilgisayarcılar 9800 dediler 256 bit olmasından dolayı onu aldım :) yarın elime geçicek
sende inandın onların dediklerine öylemi ?
Hangi akıl fikirle onu öneriyorlar sana o dengesizler anlamadım.
ama ellerinde kalıpta satamadıkları için sana kekelemişler o ap açık belli.
bence sen o kartı alma bu saatten sonra bi halta yaramaz seneye zor çıkarsın fakat 5770 2seneye kadar gider.
256bit olunca ne oluyosa.
birde git ona şunu sor 9800 daha 4770'i geçemezken 5770'i nasıl geçiyor ?
sor bakalım surat ifadesi nasıl olacak ve bir adette foto istiyorum.!
Offf ya :( bögle dityosunuz pişman oldum haklısınızda belki ama artık aldım ..s
Şuanki oyunları nasıl çalıştırır?
yarın eline geçecekti hani ?
yada git geri ver kardeşim.!
ve bu konuyuda ordaki pc'de açsın okusun.
Zaten yarın elime geççek fakat kradi kartıyla aldık ödedik yani Fiyatını ..s
orta seviyede 1680* de falan medium high arası.
off ya !!! Delircem 5770 alcam diye çıktım vatana gidiyorduk ben pc topladım yere ugradık şey dedi biti 128 bi 5770 in ve ati tercih etme nivdia tercih et dedi 9800 gt sögledi bi kaç pcciye sordum iyi dediler bende aldım :@
Sagol yarın gelsin bakalım bi Nasıl test edebilirim?
walla ben dolaştım bi ara pc parça satan dükkanları
küçük yerlerdi genelde
3650 yi öyle bir övdüler ki şaştım kaldım :)
ha bu arada bimeks çalışanlarının da hd5570 nin benmark testlerinde 1 numara oldugunu ısrarla 10 dakika anlatmalırından sonra herşey normal geliyor
o yüzden magazaya gitmeden ne alacagını bilmek gerek yoksa
cıssss
Ben 6 aydır kullanıyorum.Performansı harika ben çok memnunum.
Hangi oyunları oynuyorsun yüksek sistem isteyen ve ben psu 300 wat bi sorun olurmu bilgisayarcı olmaz dedi
hayırlı 0lsun güle güle iyi günlerde kullan.
ya 9800 için 300watt psu yetmez kartı yakar atarsın bütün sistem elden gider sen oradaki pc cilere ne bakıyorsun sen vatan pc de bimeks de vs çalışanlara bakma anlamadan etmeden söylüyorlar yok 256 bit miş :D 9800 5770 den daha iyimiş :D:D:D:D:D arkadaşın dediği gibi 4770 geçsinde göreyim hadi bu seneki oyunları kaldırdı diyelim medium da falan oynatır yani orta ayarda ama dx 10 bi kart sonucta dx 11 yaygınlaşınca ne olacak ? o kart artk hiçbir işey yaramaz keşke konuyu daha önceden açsaydın ama iade edebiliyorsan kesin yap derim git 5750 falan al eğer nvidea istiyorsan gtx 460 falan alabilirsin ama bu kartlar sağlam 450 watt psu ister 9800 de öle 300watt ile çalışmaz o kart
Yarrın annem gidip konuşçak degiştiriliyorsa 5770 alıcam
- 1
- 2