Arkadaşlar öncelikle cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. neyse sorunuma geleyim. ben 2 hafta önce sapphire hd 4630 ekran kartı aldım pc ye montajını yaptım kabloyu takınca monitorde no video input yazıyordu(philips monitor kullanıyorum). sonra biraz oynattım kabloyu ekran kartını falan pc yi actım normal açılır gibi oldu ama siyah ekranda kaldı hiç görüntü gelmedi no video input da yazmıyordu. forumda araştırdım bazıları psu dan dolayıdır dedi 400w lık psu lazım yazmışlar bendede 350w vardı bende herhalde ondandır dedim ve değiştirdim. palit ekran kartı aldım 1 Gb. tam olarak modelini bilmiyorum ama küçük fanlı bişey psu ya bağlanması gereken bişey değil. işte onu taktım montajı yaptım arkadan kabloyu taktım ama yine no video input geliyo ekrana ama pc çalışıyor yanı. belki ekran kartındandır dedim onboarda taktım kabloyu ama yine no video input yazıyodu. evde 2 kasa var ve ikisindede denedim ama ikisindede aynı sorunla karşılastım. bana yardım edebilr misiniz? acaba sorun kablodan mı? monitörden mi? ekran kartından mı? yoksa pc den mi ?
ekran kartı bu: palit hd3650.