Panda Antivirüs & İnternet Security 6 Aylık

prodigy
30-03-2011, 10:52   |  #1  
prodigy avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
576 mesaj

Link;

http://www.pandasecurity.com/spain/promotions/allianz/

Not: Dil; ingilizce,ispanyolca destekliyor.

Kapalı Hesap (101323)
30-03-2011, 14:08   |  #2  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

bence  kampanyaları kullanmayın crackli av  kullanın  yada satın alın  he crackli av korumaz dyenler  
her işin korsanını yürüten bir grup var oyunlarda razor1911 , skidrow , reloaded , vitality , fairlight , devieance ,vb. benim aklıma gelenler bunlar programlarında böyle grupları var tanınmış grupları kullanırsanız bir problem yaşamassınız eğer sizin düşündüğünüz gibi crackli av korumasaydı şu olmazdı kaspersky den örnek vereyim mesela kaspersky 4-5 ayda bir veritabanı güncellemesi ile crackli kullananları karalisteye alıyor bakın key demedim crack eğer crackli yazılım tam korumasaydı kaspersky buna gerek duymazdı demekki craxkli ile orijinali arasında bir fark yokki kaspersky operasyon yapıyor
ayrıca cw de ergenekon abinin  yazdıklarını okuyun    bana hak vereceksiniz
ben burda  oyunları crackli kullanın  demiyorum korsana destek falanda vermiyorum  
sadece  crackli av kullanmaktan  korkanların korkusunun yersiz olduğunu belirtmek  için yazdım bu  yazıyı

black_flood
30-03-2011, 20:58   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

belki ev kullanıcıları uğraşabilir illegal ilede bir şirkette kim vakit harcar saçma sapan crack işine zaman zaten sorun olmasın istiyorlar sistemlerinde bide bunlanmı uğraşacaklar.

6 aylık sürümlerin aktivasyon kodları alındıktan sonra türkçe sürümlerdede çalışıyor.

alpagun
01-04-2011, 16:15   |  #4  
alpagun avatarı
Yıllanmış Üye
492 mesaj

Teşekkürler.
Bu gün İnternet Security olanını indirip kurdum.
180 gün kullanım hakkı verdi.
Bilgisayarı taratıyorum.
Bitdefender antivirus 'temiz' gösteriyordu.
Panda, bilgisayar'ın şu an % 24'ünü taramış durmda ve altı adet zararlı yazılım buldu.
İyi bir güvenlik programı.
Lâkin önceki sürümleri bilgisayarı çok kasıyordu.
Umarım, bu versiyonda sorun halledilmiştir.

Son Düzenleme: alpagun ~ 01 Nisan 2011 16:17