Merhabalar,
Panda son 3 yıldır güzel yazılımlar ortaya çıkarıyor ve dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı, benim size bugün önereceğim yazılımı ise Cloud Antivirüsü.
Bana göre en iyi ücretsiz antivirüs yazılımı Panda Cloud Antivirus...
Neden mi? İşte cevabı:
-Sisteminiz de varlığını hissetmiyorsunuz bir damla sisteme kasma veya ağırlaştırma yapmıyor.
-Çok hızlı ve sürekli güncel
-Çevik her türlü zararlıyı çok kısa süre de tanımlayıp etkisiz hale getirebiliyor
-Türkçe arayüzü ve acayip derece de kolay kullanımı
-Bünyesin de az özellik barındıran gereksiz özelliğe yer vermeyen bir yapısı var ayrıca 2 harika özelliği var (Antivirus, URL Filtering)
-Çok hızlı yüklenip kaldırılma yapısı
-Şık tasarımı
Ben kendim test ettim bu zaman kadar neden kullanmamışım dedim, Kaspersky ile yan yana getirdim bu ücretsiz alternatif Kaspersky'e meydan okuyor. Norton kadar zararlı keşfi var. Bulut teknolojisi ile donatılmış isminden de anlaşılacağı gibi ister istemez güncel sürekli internete bağlı. Bir zararlı kod keşfi yapıldığı anda Panda Security tarafından bu yazılım hemen güncelleniyor. Optiumum tarama özelliği ile Malwarebytes kadar hızlı tarama yapıyor ve bir o kadar da zararlı buluyor. Bu program 2 özellikten meydana geliyor, Web siteleri için yapılmış URL Filtering ile zararlı yazılım indirdiğiniz takdir de anlık koruma sağlanıyor ve hemen site bloke ediliyor. Dosya koruması için de Antivirüsü var sistemi yormadan hızlıca ve sessizce zararlıları temizliyor. Ben bu yazılımı sonuna kadar öneriyorum bana göre fazla özellik değil bilinçli kullanım yanında da bu minik antivirüs. Gerisi boş ne Comodo ne Avast ne de AVG hiç biri Panda Cloud Antivirüs FREE... Unutmayın, "Önemli olan güvenlik yazılımınız ya da aracanız değil sizin interneti kullanız şekliniz ve bilincinizdir." Anketimi incelediğiniz için, sabrınız ve anlayaşınız için de ayrıca teşekkürlerimi sunarım, saygılarım ile...
Bekleme Hemen İNDİR!
(Panda Cloud Antivirus FREE 1.4)
www.cloudantivirus.com/tr/
ÖZKAN OKTAY
ozkn-okty@hotmail.com
Tüm Hakları İle TeknolojikHaberler.tk'ye aittir!