Ben açıkçası Panda İ.S. 2011 den pek memnun kalmadım. Yükler yüklemez bir virüs uyarısı verdi ve dosyayı bana sormadan otomatik olarak sildi. Oysaki sildiği şey warchess adında bir satranç oyunu. Ayrıca performansı Norton İS den daha fazla etkiliyor. Sildim ve şuan Norton İS 2010 kullanıyorum, Panda'dan çok daha iyi.
nortonuda pandayıda sallada sen o dosyayı yeniden edinip birde virus totale upgrade yapıp sonuçlarını koysana çünkü %100 virüs kaçarı yok g-data bile virüs olarak algılayacak emin olabilirsin.
Valla tam birşey anlamadım. İnternet'i ve sistemi oldukça yavaşlattı. Arayüz çok güzel olmuş ayarlar biraz kısıtlı kalmış kullanıcıya birşey bırakmamışlar. Yüklerken fazla titiz davranıyor. Aktif koruması olmamasına rağmen Malwarebytes' 'i silmemi istedi. İnternet zaten 512 Kbps oldu bide Panda geldi cila oldu resmen.
Sisteminiz iyise alternatifler arasında. Yoksa ahım şahım bi durum yok.
ttnet kullanıyorsan zaten allah kolaylık versin 512 diye bir bağlantımı varmış yeni sistemlerinin hiç birisinin ihtiyaçlarına karşılık veremiyor phenom x6 x4, i7 bu tip makinalarda 512 bağlantı resmen işkence çektirmek sisteme. en az 1024 lazım ozaman makinaların gerçek performansı ortaya çıkmaya başlıyor nette.
antivirüs hissettiriyor kim nederse desin gıdıkladığı bariz kesin, güçlü makinalarda belli olmuyor ama diğerlerine kolanya desteği lazım ayıltmak için.