Arkadaşlar ilk defa para verip bir antivirüs prog. alıcam ve tercihimi panda pro 2009 dan yana kullanmak istiyorum..Normalde demosunu kullanıyorum ve çok memnunum Sizce para verip almaya değermi ?
Para verip panda antivirüs alıcam değermi ?
ya ben normalde nod 32 kullanıyorum ama pc tutarsızlaşınca virüs taraması yapıyorum bişey çıkmıyo ama biliyorumki pc de virüs var panda yı kurup taratıyorum birsürü virüs bulup temizliyor ve pc tertemiz ve yani ne zaman başım sıkışsa panda çözüm oluyor hep 90 günlük kullanıyorum..bi ilacını bulsam zaten :)))
Değer.
1. Kendini kanıtlamış bir firma, öyle ne olduğu belli olmayan daha yeni piyasaya çıkmış bir ürün değil.
2. Programın arkasında o kadar emek var (her programda olduğu gibi).
3. Hiçbir program seni % 100 koruduğunu garantileyemez varsa öyle bir program yalan söylüyorlar, madem deneme sürümünden de memnun kaldın, para verip al.
ahmet ertuğrula kayılıyorum deneyip memnun kalmışsın al kullan ürünü 11 dolarlık bir antivirüs zaten 2009 pro alabilirsen 17 dolara internet security modelini al derim. beni bilen bilir zaten 2003 yılından beri panda kullanıp satan ve desteğini veren birisiyim daha hiç sorun yaşamadım verdiğin paranın hakkını sonuna kadar verir birde ince ayarlkarını yaptınmı belini kırabilecek virüs yok. güvenlik duvarı yapılandırma port atama tek yönlü veri çıkış izini gibi bir sürü ayar mümkün.
ve nod 32 olayına gelince her ne kadar emek harcanmış olsada aldığı 30 liralık ücretin hakkını veremiyor.
aynı şekilde norton ürünleride çok pahalı bir norton internet security 60 dolar civarı iken panda 17 dolar civarı ve en kolay yönetebileceğin antivirüs çözümüdür 7/24 her desteğide alabilirsin.
Yav fırsatları takip etseniz , bedavaya 6 aylık lisanslı güvenlik yazılımı bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Örneğin ben 6 aylık lisanslı NIS 2010 kullanıyorum şu an..bu siteyi ben sık sık takip ediyorum, çok yararlı, para harcamak istemeyenlerr için. panda için şunu söyleyeyim nis,kis bunlar iyi yazılımlar özellikle nis2010 tavsi ederim ama benim tanıdık var ve bilgisayarcı o illa panda diyor ama ben hiç kullanmadım :D
Mesela bit defender internet security'nin de altı aylık lisansı var hediye...
http://www.firsatavcisi.com/yazi ... urity-2010-lisansi/Ama panda da güzeldir bir dönem kullanmıştım...
Son Düzenleme: evolution35 ~ 06 Aralık 2009 23:19
ahmet ertuğrula kayılıyorum deneyip memnun kalmışsın al kullan ürünü 11 dolarlık bir antivirüs zaten 2009 pro alabilirsen 17 dolara internet security modelini al derim. beni bilen bilir zaten 2003 yılından beri panda kullanıp satan ve desteğini veren birisiyim daha hiç sorun yaşamadım verdiğin paranın hakkını sonuna kadar verir birde ince ayarlkarını yaptınmı belini kırabilecek virüs yok. güvenlik duvarı yapılandırma port atama tek yönlü veri çıkış izini gibi bir sürü ayar mümkün.yanlısınız var en ıyı panda surumu 17 dolar degıl panda global protection 2010 3 kullanıcılı 90 dolar dıyor sıtesınde
ve nod 32 olayına gelince her ne kadar emek harcanmış olsada aldığı 30 liralık ücretin hakkını veremiyor.
aynı şekilde norton ürünleride çok pahalı bir norton internet security 60 dolar civarı iken panda 17 dolar civarı ve en kolay yönetebileceğin antivirüs çözümüdür 7/24 her desteğide alabilirsin.
global pahalı ama 90 dolar değil hem benim piyasaya çıkarıpta sattığım fiyatmı geçerli yoksa web sitwsimi orada 170 dolara olan global versiyonunu ben zaten 95 dolara satıyorum temin edebilirsem.
MADEM O KADAR MERAK EDİYORSUN AL SANA SATIŞ FİYATLARIM VE İSTEYEN HERKESE TEMİN EDEBİLİRİM KARGOMASRAFI BANA AİT DEĞİLDİR:
Panda Antivirüs PRO 3 kullanıcılı fiyatı 11$ + kdv
Panda İnternet Security 3 kullanıcılı Fiyatı 15$ + kdv
Panda Global Protection 3 kullanıcılı Fiyatı 27$ + kdv
bak bakalım kimin fiyatı daha uygun ve istendiği anda bu verdiğim fiyatlardan temin edebilirim stoklarım tükene kadar. kargo sizlere ait zaten 5 lira bişey tutuyor.
90 dolara satarsam zaten köşe olurum en az yıllık 80 tane sabit satışım var gerisini sen düşün.
Panda gerçekten sağlam güvenlik yazılımı üretiyor. Ben bulunduğum yer de, Teknosa dan Panda Internet Security almak istedim, yoktu. Yerine Norton almıştım. 22 Ekimde Panda'nın promosyonu ile iki ayrı serial edindim. Fakat maalesef, sitesinden indirdiğim Internet Security programı bilgisayara düzgün biçimde kurulmuyor. Ne güncelleme yapaılabiliyor, ne de program aktifleşiyor. Bereket kurulum sonrası çalışmayan programı rahatça kaldırabildim.
Yeni versiyonlarını bekleyeceğim artık.
Siz de, Panda'nın sitesinden orjinal dosyayı indirip kurun. Eğer krurlumda sorun yoksa, para verip almanıza değecek bir program.
ANAKART:ASUSM4A785TD-V EVO AMD 785G 5200 HT 4xDDR3 1800(OC) SOKET AM3 ANAKART
İŞLEMCİ:AMD PHENOMII X2 550 3.1GHz (SOKET 938) AM3 BLACK EDITION KUTULUİŞLEMCİ HDZ550WFGIBOX
BELLEK:KINGSTON 2GB1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 RAM KVR1333D3N9/2G
KASA:EVEREST991LCD LCD FULL BLACK MAX.400W KASA
şu anda pc mi yeniliyorum..yukarıdaki parçalarla o yüzden sağlam panda kullanmak istiyorum..öneriler için teşekkürler benim için panda 1 numara..
Panda Global Protection 3 kullanıcılı bunu almayı düşünüyorum..
para verıyorsan kaspersky kıs nıs 2010 alderım tıcarı antıvırus bunlardır
eğer bu ticari ise norton trend micro ve panda antivirüs ne iş acaba bunlada arka kapının mandalımı zannediyorsun. yanlışyönlendirme ticari amaçlı en çok satılanların başını norton ve trend micro çeker bu hiç değişmedi ve değişmeyecekler sınıfında. pandanın fiyatının düşük olması vede çok kaliteli çözümler üretmesi nedeni ile 2 liği bırakması şuanda zor ama eğer sapıtırsa 2008 yılındaki gibi çıplak antivirüs çözümü sunarak 2011 sürümlerinde baltayı o zaman taşa vurup 5 . sıraya kadar gerilemesi mümkün.
kaspersky' ın desteğini belki kendimiz bir şekilde veriyoruz ama malesef 12 saat içinde kesin çözüm yolu gönderdiğini görmedim çıkan güncelleme içinde sorunu çözecek fix varsa ne ala yoksa yok.
pandada en azında en geç 12 saat içinde ya fix yapılıp yollanıyor yada ek veri tabanı güncellemesi yollanarak sorun çözülüyor.
ben kis 2010 kullanıyordum . hossuzluk yasamaya basladım . sıstemı kasmıyor ama netı yavaslatıyor . neten ızlenen vıdeoları gec acıp dowloads hızını kesıyor . tabı bu dosyayı ındırmeden tarama yaptıgı ıcın . o yuzden guvenlık yazılımını degıstırme kararı aldım . suan panda yı kurdun panda ınternet securıty 2010 u kurdum gercekten guzel basıt ama etkılı arayuzu ve koruması var . suan 4 tane casus yazılım tespıt edıp temızledı . sanırım wındows 7 ıle alakalı bısı . kıs2010 da tarama temız cıkıyordu . walla bu pandayı kuralı 10 dk oldu ama 10 dk da gozume gırdı dogrusu . keske 3 ay olsa lısans suresıde daha fazla deneme ımkanım olsa ...
ben kis 2010 kullanıyordum . hossuzluk yasamaya basladım . sıstemı kasmıyor ama netı yavaslatıyor . neten ızlenen vıdeoları gec acıp dowloads hızını kesıyor . tabı bu dosyayı ındırmeden tarama yaptıgı ıcın . o yuzden guvenlık yazılımını degıstırme kararı aldım . suan panda yı kurdun panda ınternet securıty 2010 u kurdum gercekten guzel basıt ama etkılı arayuzu ve koruması var . suan 4 tane casus yazılım tespıt edıp temızledı . sanırım wındows 7 ıle alakalı bısı . kıs2010 da tarama temız cıkıyordu . walla bu pandayı kuralı 10 dk oldu ama 10 dk da gozume gırdı dogrusu . keske 3 ay olsa lısans suresıde daha fazla deneme ımkanım olsa ...Gerçekten.. değilmi kurduğun andan itibaren bişiler bulup siliyor temizliyor yani boş durmuyor..
evet bosdurmuyor ama devamlı aynı seyı temızlıyor kurdugumdan ıtıbaren temızledıgı casus 10 u buldu . sıldıgı her ne ıse sıldıgı sey tekrar gelıyor tekrar sılıyor. gelıyor tekrar sılıyor acaba en sonunda bu programın lısanlısını almam ıcın uyarımı gelecek dıyorum hanı :D