Paragon Backup and Recovery 10 Home Special Edition (English Version) [22.06.2011]

CHIP Online
22-06-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Veri koruma için hepsi bir arada çözüm!İster sadece verinizi kaydetmek isteyin ister karmaşık yedekleme rutinleri oluşturun - bu faydalı araç paketi, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Bu çözüm sayesinde bu klasörleri hızlıca yedekleyebilirsiniz: Belgelerim, Medya Dosyalarım, E-posta klasörlerim. Backup & Recovery Home, yeni başlayan kullanıcıların bile anlayacağı bir ara yüze ve sihirbazlara sahiptir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Veri koruma için hepsi bir arada çözüm!İster sadece verinizi kaydetmek isteyin ister karmaşık yedekleme rutinleri oluşturun - bu faydalı araç paketi, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Bu çözüm sayesinde bu klasörleri hızlıca yedekleyebilirsiniz: Belgelerim, Medya Dosyalarım, E-posta klasörlerim. Backup & Recovery Home, yeni başlayan kullanıcıların bile anlayacağı bir ara yüze ve sihirbazlara sahiptir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumEv PC'niz ve verileriniz için ideal ve kapsamlı bir güvenlik çözümüdür.Anahtar ve Yeni Özellikler:Windows 7 Desteği. Tam Windows 7 desteğinin tadını çıkarın.
Akıllı Yedekleme Sihirbazı. Bu dosyaları ve klasörleri hızlıca yedekleyin: Belgelerim, Medya Dosyalarım, E-posta klasörlerim
FTP'den geri yükleyin veya FTP'ye yedekleyin.
Dosya seviyesindeki yedeklemeler için planlar oluşturun.
Seçerek geri yükleyin.
Yeni Jenerasyon Uyumlu Geri Yükleme. Windows'u (Windows 2000'den itibaren) tamamen farklı bir donanıma geri yükleyebilen güçlü ve eşsiz bir teknoloji.
Ayrıntılı ürün bilgisi Paragon Backup and Recovery 10 Home Edition web sitesinde bulunabilir.Kısıtlamalar: Bu indirmede WinPE bulunmaz.Teknik destek: Giveaway süresinde Paragon Software, http://twitter.com/paragonsoftware adresinde teknik destek sağlayacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Paragon Backup and Recovery 10 Home Special Edition (English Version)