Paragon Drive Copy 10 Personal Special Edition (English Version) [05.01.2011]

CHIP Online
05-01-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Drive Copy 10 Personal, işletim sistemi, sürücüler, ayarlar, tüm uygulamalarınız ve dosyalarınızla beraber PC'nizin sanal bir kopyasını oluşturmaya yönelik kusursuz bir araçtır. USB belleğinize kaydedin ve başka bir bilgisayarda kendi bilgisayarınızmış gibi kullanın!Program  hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Drive Copy 10 Personal, işletim sistemi, sürücüler, ayarlar, tüm uygulamalarınız ve dosyalarınızla beraber PC'nizin sanal bir kopyasını oluşturmaya yönelik kusursuz bir araçtır. USB belleğinize kaydedin ve başka bir bilgisayarda kendi bilgisayarınızmış gibi kullanın!Program  hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumParagon Drive Copy 10 Personal, tüm güncellemeleri ve onarımları içeren son sürümdür! Tüm işlemler daha hızlı ve daha kararlı bir şekilde gerçekleştirilir.Anahtar özellikler:Windows 7 desteği (32/64-bit). Windows 7 altında tüm işlemleri yapabilirsiniz.
Kopyalama özellikleri. Tüm bir sabit diski ayrı bir bölüme kopyalayın, kopyalama sırasında bölümü yeniden boyutlandırın.
Kopyalama işlemleri için zamanlama. Kopyalama işlemleri için esnek özellikle güçlendirilen zaman tablosu oluşturun.
Arıtılmış kullanıcı ara yüzü. Tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik iyileştirilmiş çift seviyeli (Kolay / Gelişmiş) kullanıcı ara yüzü.
Büyük sanal makine desteği. MS Virtual PC, VMware Workstation, VMware Fusion.
Eklenen yeni destekler: Linux ExtFS, Apple HFS+.
Geniş taşıma seçenekleri. Farklı bir sabit diske, donanıma, sanal makineye veya Apple sabit disk sürücüsüne taşının.
P2V Kopyalama. Win2000+ fiziksel sisteminin sanal ortama taşıyın.
P2P işletim sistemi ayarlama. Üçüncü parti taşıma araçlarıyla yapılan başarısız bir taşımanın ardından işletim sisteminizin açılmasını sağlayın
Kolay yedekleme ve geri yükleme sihirbazı. Yeni sürücü ekleme işlemini daha akıcı ve kolay hale getirin.
Drive Copy 10 Personal Special Edition ile sisteminizi taşınabilir hale getirmenin 3 yolu:1. PC'nizde işletim sistemini, sürücüleri, ayarları, tüm uygulamaları ve dosyalarınızı içeren sanal bir klon oluşturun.2. Sanal ortamınızın biçimini seçebilirsiniz. Tercih ettiğiniz VMWARE veya MS Virtual PC. Yeni kullanıcılar tercih ettikleri üreticinin resmi sitesinden ücretsiz 'oynatıcı' programı indirebilir.3. PC'nizin sanal klonunu USB sabit diske kopyalayın. Sanal oynatıcıyı da aynı diske kaydedin ve PC'nizi her yerde kullanın.Artık PC'niz cebinizde! Yeni bir sabit diske geçmek ve hatta yeniden yükleme yapmadan yeni bir donanıma geçmek, sabit diskinizin yedek görüntülerini oluşturmak, temel bölümleme işlemlerini ve daha fazlasını gerçekleştirmek için Drive Copy 10 Personal Special Edition'ı kullanın!Sınırlamalar: Bu indirmeye bir WinPE dahil edilmemiştir.64bit işletim sistemi kullanıyorsanız lütfen bu bağlantıyı tıklayın (dosya boyutu: 101 MB)Teknik destek: Giveaway süresince Paragon Yazılım http://twitter.com/paragonsoftware adresinde teknik destek sunacaktır. Lütfen indirme, kaydolma ve programın kullanımıyla ilgili sorularınızı ve yaşadığınız problemleri buraya gönderin. Paragon Yazılım'ın destek takımı sizi en kısa sürede cevaplayacaktır.Özel teklif:Drive Copy 10 Special Edition'ın kayıtlı kullanıcıları Drive Copy 11 Professional'ın resmi olarak yayınlanmasından sonra yüzde 30 indirim hakkı kazanacaktır (özel teklif almayı kabul ederlerse). Yeni Drive Copy 11 Professional'i ilk alan siz olun (Drive Copy 11 Professional'ı satın almak için yayınlandığında yüzde 30 indirim içeren bir e-posta alacaksınız)!

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Paragon Drive Copy 10 Personal Special Edition (English Version)

sarı aslan
05-01-2011, 14:27   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

BEN YAZILIMI KURARKEN BENDEN PODUCT KEY VE SERİAL NUMBER İSTİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

sarı aslan
05-01-2011, 14:28   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

BEN YAZILIMI KURARKEN BENDEN PRODUCT KEY VE SERİAL NUMBER İSTİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

sarı aslan
05-01-2011, 14:30   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

HEMEM CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM

esserkano
05-01-2011, 15:49   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

slm ya arkadaşlar ben bu programı kullanmaya kalktım falsh belleğimdeki bütün bilgiler gitti. ayrıca bu "oynatıcı" dedikleri şeyin ne olduğunu tam olarak anlamadım.. bir resimli anlatım yapabilecek ve bu tanıtımda sözü geçen oynatıcının bir linkini koyabilecek birisi varsa çok sevincez....

akmanfirat
06-01-2011, 05:48   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

katılıyorum üstadım. programı indirdim. sitesine bağlandı mail bilgilerimi filan girdim aktivasyon kodunu yolladı bana. tamam o kodu kullanarak programı sınırsız kullanıma geçirdim. yanlız program sadece sistemimde yüklü olanları bana listeliyor. ve o programların linkleri oluyor. iyide bu programın hiç bir yerinde yedekleme gibi bir seçenek tuş yok. oynatıcı dediğiniz programı ve yapılması gerekeni bende anlamadım. kastetdiğiniz neyse daha açık olun lütfen. ayrıca resimli veya videolu anlatım bu işi çözecekdir diye umut ediyorum. eğer sorunlarıma cevap olursanız şimdiden teşekkür ediyorum.

Son Düzenleme: akmanfirat ~ 06 Ocak 2011 05:50