Paragon Partition Manager 11 Special Edition (English Version) [06.09.2011]

CHIP Online
06-09-2011, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Paragon Software'in gelişmiş bölümleme araçları, sabit disklerinizi tamamen denetim altına almanızı ve yönetmenizi sağlayacak!Sabit disklerin boyutlarının büyümesiyle, boş alanı bölümlendirmek hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Bu kullanımı kolay bölümleme aracı, sabit diskinizi optimal olarak ve verimli veri depolamaya yönelik yeniden yapılandırabileceğiniz ideal bir araçtır.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Paragon Software'in gelişmiş bölümleme araçları, sabit disklerinizi tamamen denetim altına almanızı ve yönetmenizi sağlayacak!Sabit disklerin boyutlarının büyümesiyle, boş alanı bölümlendirmek hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Bu kullanımı kolay bölümleme aracı, sabit diskinizi optimal olarak ve verimli veri depolamaya yönelik yeniden yapılandırabileceğiniz ideal bir araçtır.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumYeni Özellikler:Bölümleme ve kopylama işlemlerinde otomatik olarak bölüm hizalama;
Recovery Medyası Oluşturucusu;
AFD desteği;
2TB'dan büyük diskleri destekler;
USB 3.0'a hazır.
Partition Manager 11 Personal'in anahtar özellikleri ve faydaları:Bölümleri oluşturun, Biçimlendirin, Silin. Herhangi popüler bir dosya sisteminde yeni bölüm oluşturabilir, biçimlendirebilir ve silebilirsiniz.
Hızlıca Bölüm Oluşturun. Sabit diskinizin en uygun bölümünde yeni bir bölüm oluşturun, NTFS olarak biçimlendirin ve sistemde kullanılabilir hale getirin.
Bölümleri Taşıyın/Boyutlandırın. Bitişik bölümlerdeki boş alanı kullanarak bölümlerdeki boş alanı artırın (Apple Boot Camp bölümleri de dahil).
Teknik destek : Giveaway süresince Paragon Software, www.giveawayoftheday.com adresinde teknik destek verecektir. Lütfen programı indirmekte, kaydetmekte ve kullanmakta yaşadığınız sorunları buraya gönderin. Paragon Software'in destek takımı, mümkün olduğunca çabuk cevap verecektir.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Paragon Partition Manager 11 Special Edition (English Version)

Andaç Işık
06-09-2011, 16:18   |  #2  
Andaç Işık avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,407 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

Arkadaşlar, bu programı kullanmayın. Çok büyük sorunlar yaratıyor.

viking20
06-09-2011, 18:49   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006
Alıntı: Andaç Işık  
Arkadaşlar, bu programı kullanmayın. Çok büyük sorunlar yaratıyor.
özellikle de Win 7 kullanıcıları hiç ilişmeyin.