Artan sabit disk kapasitesiyle birlikte, bu geniş alanı uygun boyutlara ayrımak da önem kazanıyor. Paragon Software'in kullanımı kolay partisyon aracı, sabit diskinizi yeniden biçimlendirmek ve bu sayede verimli depolama yapmak için ideal bir yazılımdır. Paragon Partition Manager ile format atmaksızın, işletim sistemini ve yazılımlarınızı da baştan kurmak zorunda kalmaksızın, sabit diskinizi bölümlendirebilir ve bilgisayarınızı daha verimli kullanabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum
Artan sabit disk kapasitesiyle birlikte, bu geniş alanı uygun boyutlara ayrımak da önem kazanıyor. Paragon Software'in kullanımı kolay partisyon aracı, sabit diskinizi yeniden biçimlendirmek ve bu sayede verimli depolama yapmak için ideal bir yazılımdır. Paragon Partition Manager ile format atmaksızın, işletim sistemini ve yazılımlarınızı da baştan kurmak zorunda kalmaksızın, sabit diskinizi bölümlendirebilir ve bilgisayarınızı daha verimli kullanabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forumİşte bir bakışta avantajlarınız:Gelişmiş Biçimlendirme İşlemleri: NTFS partisyonları Windows'u yeniden başlatmaya veya işinizi yarıda bırakmaya gerek kalmaksızın büyütün, veri kaybı olmadan disk bölümlerinin boyutunu değiştirin, boş alanı partisyonlar arasında dağıtın, bölün, birleştirin vb...
Geliştirilmiş iki seviyeli kullanıcı arayüzü: Daha rafine bir kullanıcı arayüzü, farklı tecrübe seviyelerindeki kullanıcılar için kolay ve gelişmiş seçenekler sunuyor.
Optimizasyon ve Defragmantasyon: Güçlü Paragon Adaptive Restore teknolojisi sayesinde Windows Vista'yı tamamen farklı bir donanım veya sanal bilgisayar üzerinde geri yükleyebilirsiniz.
Partition Manager 11 Personal hakkında daha fazla bilgi için tıklayın64 bit işletim sistemi kullanıcıları buradan indirebilirlerTeknik destek:Giveaway süresince Paragon Software http://twitter.com/paragonsoftware adresinden teknik destek sunmaktadır. Lütfen yazılımı indirirken, kurarken, kaydederken ve genel olarak kullanırken karşılaştığınız sorunlarınızı ve sormak istediklerinizi buradan sorun. Paragon Software destek ekibi size en kısa sürede cevap verecektir.Artan sabit disk kapasitesiyle birlikte, bu geniş alanı uygun boyutlara ayrımak da önem kazanıyor. Paragon Software'in kullanımı kolay partisyon aracı, sabit diskinizi yeniden biçimlendirmek ve bu sayede verimli depolama yapmak için ideal bir yazılımdır. Paragon Partition Manager ile format atmaksızın, işletim sistemini ve yazılımlarınızı da baştan kurmak zorunda kalmaksızın, sabit diskinizi bölümlendirebilir ve bilgisayarınızı daha verimli kullanabilirsiniz. Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum
Kaynak: www.chip.com.tr
DOWNLOAD: Paragon Partition Manager 11SE Personal (English Version)