Paralı uygulamalara alternatifler bulun!

CHIP Online
21-12-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ücretli Android uygulamalarına para harcamak istemiyor musunuz? İşte onlara alternatif sunan 2 site!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/par ... er-bulun_37645.html

Resimlerle: Adı duyulmamış 31 harika uygulama

Android'de "bedava" yazan her uygulamanın ilginizi çekmediğinden eminiz. Ücretsiz uygulamalar genellikle size sayısız reklam gösteriyor ve bazı özellikleri kısıtlı olarak geliyorlar. Bazı ücretsiz oyunlar ise size oyun içi satış yaparak para kazanmaya çalışıyorlar.


Bununla birlikte 2-3 TL gibi düşük bir fiyata satılan ve bu parayı hak eden çok sayıda Android uygulaması olduğunu da söylemeliyiz. Ancak bu tabi ki her ücretli uygulamaya para dökmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. İşte ücretli uygulamalar için alternatifler bulabileceğiniz iki harika web sitesi.


Antiroid


Yeni bir web sitesi olan Antiroid, ücretsiz uygulama bulmak konusunda Google Play'den daha başarılı. Google Play'de bir uygulamanın ücretsiz alternatifini ararken genellikle onun kısıtlanmış "LITE" sürümünü buluyorsunuz. Antiroid ise aradığınız ücretli uygulamaya benzer işlevler sunan ücretsiz uygulamaları bulmanıza yardımcı oluyor.


Kullanımı oldukça basit olan Antiroid'de arama çubuğuna ücretli uygulamanın adını yazmanız ve alternatifini aradığınız uygulamaya tıklamanız yeterli. Açılan sayfada tıkladığınız ücretli uygulama için ücrtesiz alternatifler gösterilecektir.


Tüm Konu: Paralı uygulamalara alternatifler bulun!

Resimlerle: Adı duyulmamış 31 harika uygulama

Kaynak: www.chip.com.tr