Selamlar;
Chip dergisi Ocak 2010 sayısı ile beraber gelen DVD içersindeki tam sürüm Paraliz programını bilgisayarıma kurarken hata mesajı alıyorum.
777 Kb lık kur.exe dosyasını DVD içersinden bilgisayarımın desktop ına kopyalayarak çalıştırdığımda kurulumun %20 lik aşamasında dosyalar kopyalanırken hata oluştu şeklinde bir sorunla karşı karşıya kalıyorum ve tamam a tıklatınca kurulum sonlandırılıyor.
Bu knouda bana yardımcı olacağınızı temenni ediyorum.
Saygılarımla
Emre YILMAZ
Paraliz Programı Kurulmuyor
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.AYNI SORUN BENDEDE OLUYOR,BEN BILGISAYARA KOPYALAMADAN KURMAYA CALISTIM BENDEDE %20 KURUYOR SONRA OYLE KALIYOR ALTTADA UFAK YAZIYLA ESKİ SURUM ARANIYOR DIYOR VE BU ARAMA HIC BITMIYO VE KURULUM ASLA YAPILMIYOR... S.O.S... S.O.S.. YARDIM EDIN
Ben kurabildim ama bu seferde başka sorunlar var:
1) Eskiden de paraliz kullanıyordum, bu sürüme upgrade ettim, eski yedeklerimi geri al seçeneği ile programa yükledim, fakat programı kapatıp açtığımda yeniden tüm hesaplarım sıfırlanıyor. Her açılışta eski yedeğimi tekrar yüklemek zorunda kalıyorum
2) yatırım hesabı açmak istediğimde yatırım aracını seçin diye hata mesajı veriyor fakat hiç hisse adı görünmediği için seçemiyorsun haliyle yatırım hesabı açamıyorsun
3) sadece eski yedeklerimi yüklediğimde eskiden açmış olduğum yatırım hesabını görebiliorum ve rapor>yatırım ı tıkladığında yeni fiyat sekmesine yeni değer giremiyorsun o hücreye tıklanmıyor
bunlar şimdilik bulduğum sorunlar yardımcı olunursa seviniriz
Aynı sorun bende de var
Paraliz Programında aynı hata bende de var % 20 den sonra ilerleme yok
Sorunlara çözüm bulan varmı?
Chip den yardımcı olan yokmu?
Bu formda Chip den bir yetkili varmı?
hocam aynı sorun bende de var. %20 ye geliyor kurulmuyor. chip dergisi buradaki sorunları çözemeyecekse niye böyle bir forum açtı... kimse yokmu sorumlu..
Merhaba;
Aynı sorunla bende karşılaştım ve halen bir çözüm bulamadım :S
Ve çok sinirlerim bozuldu.Acil yardımlarınızı rica ederiz
Chip den kimse varmı?
Neden cevap verilmiyor?
Bu kadarıda pes doğrusu!!!
Bu kadarda olmaz.Kaç gün olmuş ve hala bu sorun için dergi yetkililerinden bir cvp bile yok.Konuyu herbir foruma yazacağım,hatta tüketicileri koruma derneğine göndereceğim.Şikayetim varada yazacağım.Yok böyle bir vurdumduymazlık bu ne ya!!!
Biz para veriyoruz ama adamlar hizmet vermiyor.Olmaz!Bu düzeni değiştirmek gerek.Koyun değiliz biz.
Bu yapılanları hakaret kabul ediyorum!!
Susmayın arkadaşlar.Biz sustukça hep ezilen olacağız.
Yeter!!!
Bugünden sonrada dvd yi kırıyor ve birdaha almayacağımı,alan kişileride almamaları hakkında bilgilendireceğim....
kur.exe programı 777 KB yazıyor.
Paraliz full program 777 kb olamaz!
CHİP DVD içerisine paraliz programı koymayı UNUTMUŞTUR.
Ayrıca DVD açınca tam sürüm programlar içerisinde PARALİZ programı YOKTUR.
Arkadaşlar CD içinde egitim2 klasorunu C:\Paraliz2 klasörünün içine taşıyınız ozaman sorunsuz calısacaktır
ben denedım her hangi bir sorunla karşılaşmadım
evet anı hatayı bende alıyorum ve ben yıllık aboneyim bu ay son üyeliğimi devam ettirmeyi düşünmüyorum açıkçası 1 aydır programa çare bulamadılar ya
evet arkadaşlar gdemir arkadaşımızında dediği gibi c klasöründe aynen yazıldığı gibi Paraliz2 adında klasör ekleyin ve dvd içindeki eğitim 2 klasörünü açmış olduğunuz paraliz2 nin içine kopyalayın ve çalışltırın. eee gerisi size kalmış