Merhaba arkadaşlar bugün canıma tak etti yazıyorum sorunlarıma yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün gittim Assasins Creed Brotherhood u aldım yükledim aynı anda kardeşimin bilgisayarına da yükledik önce o yükledi kurdu oynamaya başladı ben yükledim sonra cd key kullanılmış dedi tamam dedim ortak hesap kullanmaya başlayacaktık ama olmadı ikimizde de W7 yüklü onun bilgisayarı ASUS K52J benimki ASUS G73SW bende sürekli sorunlar çıkıyor yok bwink miş yok loader mış o şimdi oynuyor ben yazıyorum aynı şey başıma ASC 2de de gelmişti sahtesini indirmek durumunda kalmıştım aynı şey bugün de oldu arkadaşlar gözünüzü seveyim yardımcı olun
Paramla oyun oynayamıyorum!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Taze Üye
12 mesaj
kardeş benim bildiğim orjinal oyunlarda cd keyi sadece bir pc de kullanabiliyosun.
OP Taze Üye
10 mesaj
cd key sorun değil diyorum .dll hatası veriyor sürekli ve orjinal aldım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Assassin's Creed serisi Uplay gerektirdiği için tek bir taneniz kullanabilir o yüzden ya 2. oyunu alacaksınız ya da tek bilgisayarda idare edeceksiniz.
OP Taze Üye
10 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
anlamıyorsunuz ki beni bende açılsa oyun sp oynarım ama açılmıyor bile illa cracklememSP içinde Uplay üyeliği gerekiyor, oyunu yüklerken CD-Key istediğinde ya o üyeliğe giriş yaparak devam ediliyor ya da o CD-Key üyeliğe kayıt ediliyor. Kardeşinizde ki üyelikten deneyin bir de.Tüm AC'ler orjinal olarak var bende Uplay konusunda az buçuk bilgim var ama size yetersiz geldiysem Uplay ile iletişime geçin.